© Haberanaliz 2023

Artık yağışta mağdur olmayacaklar

Isparta Belediyesi, Halife Sultan Mahallesinde zor şartlarda hayat mücadelesi veren yaşlı Ayşe-Mehmet Öğüt çiftinin evlerinde tadilat çalışması başlattı. Evlerinin her yağmurda akan çatısı yenileniyor.

Isparta Belediyesi vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına birçok çalışmaya imza atmaya devam ediyor. Talepler doğrultusunda evlerine girmekte zorlanan engelli vatandaşların evleri bir bir isteklerine göre düzenlenirken, yine yaşam koşulları uygun olmayan vatandaşlarında evleri yenileniyor ya da tadilattan geçiriliyor.

Bunlardan birisi de Ayşe-Mehmet Öğüt çiftinin Halife Sultan Mahallesindeki evi oldu. Öğüt çifti her yağmurda akan çatıdan dolayı büyük bir problem yaşıyordu. Bu problemi bir süre önce Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e aktardılar. Isparta Belediyesi de Öğüt çiftinin yaşadığı problemi gidermek için evde tadilat çalışmalarına başladı. Çalışmalarda akan çatı tamamen kaldırılarak yenileniyor ve diğer problemlerde gideriliyor.

Öğüt çifti ise yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Öğüt çifti “Mutfağımız ve bazı bölgeler yağmurda akıyordu. Belediyemize başvurduk. Hemen yapımına başlandı. Başkanımızdan Allah razı olsun. Artık mutfağımıza su akmasından kurtuluyoruz. Çok teşekkür ederiz” dedi.

Halife Sultan Mahallesi Muhtarı Şaban Akyol, Öğüt çiftinin evinin kötü bir durumda olduğunu belirterek, her yağmurda aktığını söyledi. Muhtar Akyol, “Öğüt çifti bu evimizi hiçbir şekilde kullanamıyordu. Çok kötü koşullar altında yaşam sürdürüyorlardı. Başkanımızdan ve belediyemizden Allah razı olsun. Başkanımız hiçbir şekilde vatandaşımızı geri çevirmiyor. Nerede bir yangın, mazlum, felaket varsa belediye başkanımız yanlarında oluyor. Vatandaşımız yapılan bu çalışmayla artık rahatlayacak. Belediye başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER