© Haberanaliz 2023

Büyükşehirden okul kantinlerine sıkı denetim

Büyükşehir Zabıtası, ilçe belediye zabıta ve İl Ticaret Müdürlüğü ekipleriyle Kocaeli’ndeki okul kantinlerine yönelik sıkı denetimler gerçekleştiriyor.

Kamu düzeni ve vatandaşın huzuru için 7 gün 24 saat görev yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla okul kantinlerine yönelik denetimlerini sıkılaştırdı. Bu kapsamda Kocaeli’nin 12 ilçesindeki okul kantinlerinde; Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, ilçe belediyesi zabıta ve Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa denetimler gerçekleştiriliyor.

FİYAT ETİKETİ VE HİJYEN KONTROLÜ

Yapılan denetimler çerçevesinde zabıta ekipleri, okul kantinlerindeki ürünlerin fiyat etiket ve son kullanma tarihlerini kontrol ediyor. Gerçekleşen denetimlerde ayrıca kantinlerdeki hijyen durumu inceleniyor. Kurallara aykırı olan durumlarda ekipler kanun ve yönetmelikler çerçevesinde ilgili okul kantinlerine cezai işlem uyguluyor. Büyükşehir Zabıtası, yıl boyunca ilçe zabıta ve Kocaeli İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimlerini aksatmadan ve sıkı bir şekilde sürdürecek.

İlginizi Çekebilir

BÜYÜKLERİMİZ İÇİN ANLAMLI ETKİNLİK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Süleymanpaşa, Çorlu ve Malkara huzurevlerinde kalan bireyler için kahvaltı etkinliği düzenledi. Süleymanpaşa Sahili’nde kahvaltı ile başlayan programda, katılımcılar güzel bir sabah geçirirken anılarını paylaşarak keyifli sohbetlerde bulundu.

Tarihi Geçmiş Çok Sayıda Ürüne El Koydu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, halk sağlığını korumak amacıyla gerçekleştirdiği denetimlere hız kesmeden devam ediyor. Denetimler kapsamında 12 işletmeye cezai işlem uygulanırken ürünlere imha edilmek üzere el konuldu

Artık yağışta mağdur olmayacaklar

Isparta Belediyesi, Halife Sultan Mahallesinde zor şartlarda hayat mücadelesi veren yaşlı Ayşe-Mehmet Öğüt çiftinin evlerinde tadilat çalışması başlattı. Evlerinin her yağmurda akan çatısı yenileniyor.

BAŞKAN ER ANKARA’DA ÇEŞİTLİ TEMASLARDA BULUNDU

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay’ı ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar’ı ziyaret ederek bir takım görüşmelerde bulundu.

TÜM HABERLER