© Haberanaliz 2023

GENÇLİK MERKEZİNİ ÖĞRENCİ YURDU YAPMAK İÇİN 2 MİLYONLUK İHALE

Mersin’in Ak Partili Belediyesi olan ADENİZDE, önceden GENÇLİK MERKEZİ olarak yaptırılan yer için, bu kez aynı yeri ÖĞRENCİ YURDU yapmak için 2 Milyonluk tadilat ve onarım ihalesine çıktı. İşi kim aldı, nasıl aldı, hangi şartlarda aldı, kaç kişi teklif verdi, maliyeti ne gibi tüm sorularınıza cevap aşağıda...

Mersin’in Ak Partili Belediyesi ardı ardına ihale ve alımlara çıkıyor. Kimi PAZARLIK kimi AÇIK... Bu arada DOĞRUDAN TEMİNLERDE var...

İŞİN ADI: Gençlik Merkezinin Öğrenci Yurduna Dönüştürülmesi İşi

İHALE NUMARASI: 2022/810580

İŞİ İHALE EDEN KISIM: FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

İŞİN ALIM USULÜ: PAZARLIK

İŞİN İHALE EDİLDİĞİ GÜN VE SAAT: MERSİN - 16.08.2022 14:00

İŞİ ALAN FİRMA: BAYSAL İNŞAAT (MERSİN FİRMASI – SOYSAL BAYSAL)

İŞİN SÖZLEŞME BEDELİ MALİYETİ: 2.042.000,00 TRY

İŞİN SÖZLEŞME TARİHİ: 26.08.2022

BU İŞ İÇİN 3 KİŞİ DÖKÜMANA BAKMIŞ, 3 KİŞİ TEKLİF VERMİŞ, GEÇERLİ TEKLİF 3 KİŞİ.

İŞİN SÖZLEŞME BEDELİ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA

İŞİ ALAN FİRMANIN ORTAK BİLGİSİ SAHİBİ MTSO KAYDI AŞAĞIDA

Toplam 2 Milyon 42 bin lira...

Eski para ile 2 TRİLYON...

haberanaliz.net / ÖZEL

İlginizi Çekebilir

ANAMUR’UN YOLLARI TAŞTAN SEN ÇIKARDIN İHALEYİ BAŞKAN!!!

Haber sitemiz 9 Mayıs 2024 günü “Anamur’da imara aykırı yapılar 4 senede neden yıkılmadı?” başlığı ile sizlere duyurmuştu. Aradan aylar geçti ve şimdi Mersin’in Anamur ilçesi Belediyesi ihaleye çıktı. İhale yine AÇIK ihale... Ancak önceki haberimizde duyurduğumuz gibi yine iptal mi edilecek, yoksa imara aykırı yerler yıkılacak mı? Siyasi kaygılar ile yıkılmayan ve yıkılması için ÖZEL bir gayret sarf edilmeyen yerler bu kez yıkılacak mı?! Bekleyip göreceğiz.

GENÇLİK SPOR İLGİLİLERİNİN DİKKATİNE!!!

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde ardı ardına aldıkları işler ile adeta KADROLU FİRMALAR haline gelen ve ihale ve alımların şaibede ayyuka çıkan hallerinden sonra görevden alınan il müdürü Ökkeş Demir’den sonra yerine gelen Göksun ÖZ’ün müdürlükte yapılan son 4 yıllık alım satımları, ihaleleri, doğrudan temin, pazarlıklı alımlar başta olmak üzere çok titiz incelemesini, birbirine benzeyen ve bir bütünlük arz eden işlerin neden bölünüp parçalanıp yapıldığının hesabını sormasını isteyen Mersin’liler, ihale birimleri başta olmak üzere tüm müdür yardımcısı ve şube müdürlerinin yer değiştirmesini gündeme getiriyorlar.

MÜFETTİŞLER HALEN SORUŞTURMAYA DEVAM EDİYORLAR

Mersin Gençlik Spor il Müdürlüğünde ayyuka çıkan satın almalar ve ihaleler meselesi ve Japonların şikayeti ile Mersin’e gelen Bakanlık müfettişleri inceleme ve idari soruşturmalarını devam ettirirken, dün gece ani bir gelişme yaşandı. İl müdürü ÖKKEŞ DEMİR buradaki görevinden alındı, yerine İstanbul Beylikdüzü ilçe müdürü GÖKSUN ÖZ atandı.

AMAN ORMANCI, CANIM ORMANCI İHALELERİ DE PAZARLIKLI

Mersin ORMAN Müdürlüğü pazarlıklı alımlara yöneliyor. Yürürlülükte tasarruf genelgeleri mevcut.. İhaleler AÇIK olmuş olsa tam bir rekabet oluşacak. İşte ihalelerin detayları:

TÜM HABERLER