© Haberanaliz 2023

GÖKTAŞLAR BİR ARAYA GELDİ

MERSİN'İN SEVİLEN SİMALARI TERZİ BAYRAM VE OĞLU AHMET GÖKTAŞ İLE GAZETECİ YAZAR MUSTAFA GÖKTAŞ BU GÜN BİR ARAYA GELDİLER VE HASBIHAL ETTİLER.

Bayram ve Ahmet Göktaş, gazeteci yazar Göktaş için " sen bu ğlkeye her daim lazımsın. İyiki varsın. Allah eksikliğini vermesin" derken, Gazeteci Göktaş'a, "sizde arlı namuslu insanlrsınız. Allah iyi insanlrın sayısını arttırsın" dileğinde bulundu. 

İlginizi Çekebilir

SU TASARRUFUNA DAVET ETTİ

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, kuraklık, küresel iklim değişikliği ve yağışsız geçen mevsimler dolayısıyla azalan su rezervlerinin gelecek adına risk taşıdığını belirterek, tüm Konyalıları su tasarrufuna davet etti. Bir damla suyun değerini anlamak için suyun evlere hangi zorluklarla ulaştığını bilmek gerektiği vurgulanan açıklamada, Konya’nın içme suyu ihtiyacının 2018 yılından bu yana Mavi Tünel’den karşılandığı, kuraklık nedeniyle su seviyesinin düşmesinden dolayı kuyulardan su verilmeye başlandığı vurgulandı. Türkiye’de özellikle bazı büyükşehirlerin zaman zaman su kesintisine gittiği ama bunun Konya’da yaşanmadığı belirtilen açıklamada, “Yaptığımız çalışmalarla yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağladık. Konya’mızın geleceği için bugünden adım atmamız gerekiyor. Bu konuda her yaştan hemşerimize görev düşüyor. Su bittiği zaman hayat biter. Suya sahip çıkmak vatana sahip çıkmaktır” ifadeleri kullanıldı.

PAZAR YERİ’NDEN ALIŞVERİŞ YAPTI

BAŞKAN ŞAHİN, HAYDİ TARLADAN SOFRAYA PAZAR YERİ’NDEN ALIŞVERİŞ YAPTI

OKUL KIYAFETİ DESTEĞİ 13 BİN 765 AİLEYE ULAŞTI

Sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitime desteklerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımlardan faydalanan ailelerin ilkokul birinci sınıfa başlayan çocuklarına yönelik başlattığı ‘okul kıyafeti desteği projesi’ kapsamında 13 bin 764 aileye ulaştı. Ailelerin Başkent Kartlarına toplamda 13 milyon 979 bin TL’lik ödeme yapıldı.

İBB TARİHİ CAMİLERE GÖZÜ GİBİ BAKIYOR

İBB, Eyüpsultan Camii’nden Fatih Camii’ne, Süleymaniye Camii’nden Nusretiye Camii’ne kentin siluetinin ayrılmaz bir parçası olan 44 tarihî camiyi, rutin bakım ve temizlik çalışmalarıyla ibadete hazır tutuyor.

TÜM HABERLER