© Haberanaliz 2023

MERSİN SPORU AKGÜN LÜLÜ'YÜ DE KAYBETTİ

10 yıla yakın Mersin spor camiasına çok büyük destekleri olan sevilen iş adamı Akgün Lülü, biraz önce kendi sosyal sayfasından herkese açık olarak seslenip, spor hayatına son verdiğini duyurdu. İşte o açıklaması:

“Herkesin bir zaman için aldatılabileceğini, bazılarının ise her zaman aldatılabileceğini, ancak herkesin her zaman aldatılamayacağını düşünüyorum. Ben hayatım boyunca kimseyi aldatmadım.

Mersin Spor camiasına bugüne kadar yaptığım ve bundan sonra yapmayı planladığım tüm yatırımları sonlandırma kararı aldım. Artık spor yatırımlarında ve organizasyonlarda bulunmayacağım.

Geçmişte ve günümüzde Mersin sporuna gelişimine katkı sağladım, ancak bazı kurumlar ve kişilerin bu desteklerin hiç birini hak etmediğini bir kez daha gördüm. Bu nedenle, ilişkilerimi kesiyorum ve hakkımı helal ETMİYORUM..!

Bu kararı verirken, artık sadece gerçek benimle tanınacak, spor adamı kimliğimi geride bırakacağım. Bugün itibariyle, gerçek Akgün Lülü ile tanışacağınızdan hiç şüpheniz olmasın!..

 

 

İlginizi Çekebilir

SU TASARRUFUNA DAVET ETTİ

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, kuraklık, küresel iklim değişikliği ve yağışsız geçen mevsimler dolayısıyla azalan su rezervlerinin gelecek adına risk taşıdığını belirterek, tüm Konyalıları su tasarrufuna davet etti. Bir damla suyun değerini anlamak için suyun evlere hangi zorluklarla ulaştığını bilmek gerektiği vurgulanan açıklamada, Konya’nın içme suyu ihtiyacının 2018 yılından bu yana Mavi Tünel’den karşılandığı, kuraklık nedeniyle su seviyesinin düşmesinden dolayı kuyulardan su verilmeye başlandığı vurgulandı. Türkiye’de özellikle bazı büyükşehirlerin zaman zaman su kesintisine gittiği ama bunun Konya’da yaşanmadığı belirtilen açıklamada, “Yaptığımız çalışmalarla yaklaşık yüzde 50 tasarruf sağladık. Konya’mızın geleceği için bugünden adım atmamız gerekiyor. Bu konuda her yaştan hemşerimize görev düşüyor. Su bittiği zaman hayat biter. Suya sahip çıkmak vatana sahip çıkmaktır” ifadeleri kullanıldı.

PAZAR YERİ’NDEN ALIŞVERİŞ YAPTI

BAŞKAN ŞAHİN, HAYDİ TARLADAN SOFRAYA PAZAR YERİ’NDEN ALIŞVERİŞ YAPTI

OKUL KIYAFETİ DESTEĞİ 13 BİN 765 AİLEYE ULAŞTI

Sosyal belediyecilik anlayışıyla eğitime desteklerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımlardan faydalanan ailelerin ilkokul birinci sınıfa başlayan çocuklarına yönelik başlattığı ‘okul kıyafeti desteği projesi’ kapsamında 13 bin 764 aileye ulaştı. Ailelerin Başkent Kartlarına toplamda 13 milyon 979 bin TL’lik ödeme yapıldı.

İBB TARİHİ CAMİLERE GÖZÜ GİBİ BAKIYOR

İBB, Eyüpsultan Camii’nden Fatih Camii’ne, Süleymaniye Camii’nden Nusretiye Camii’ne kentin siluetinin ayrılmaz bir parçası olan 44 tarihî camiyi, rutin bakım ve temizlik çalışmalarıyla ibadete hazır tutuyor.

TÜM HABERLER