© Haberanaliz 2023

MEZİTLİ MASAL PARK DAN AİLELER RAHATSIZ, YOK MU DENETLEYECK?

Mersin'in merkez sahil beldesi ilçesi olan MEZİTLİ Yeni mahalle Bahar caddesi uzantısındaki MASAL PARK her tür rezaletin yer aldığı ortam oldu diyen vatandaşlar, yetkili etkili arıyorlar.

Parkta sere serpe yatan Ayyaş, berduşların kol gezdiğini söyleyen vatandaşlar, "Açıkta ALKOL alıp nara atanlar, Çırılçıplak gezenler, yiyip içip tüm çeri çöpü parkın içine atanlar bir kenara dursun, GECELER, özelikle saat 20.oo ile 03.oo arası madde bağımlıları, bali çekenler, uyuşturucu kullananlar hayat kadınlarını seks yaptığı yer haline geldi. Burada yaşayan biz aileler bu rezil durumdan muzdaripiz. Allah rızası için gece bakçileri ve polisler bu saatlerde denetimi arttırsınlar" demekteler. 

İlginizi Çekebilir

ANAMUR’UN YOLLARI TAŞTAN SEN ÇIKARDIN İHALEYİ BAŞKAN!!!

Haber sitemiz 9 Mayıs 2024 günü “Anamur’da imara aykırı yapılar 4 senede neden yıkılmadı?” başlığı ile sizlere duyurmuştu. Aradan aylar geçti ve şimdi Mersin’in Anamur ilçesi Belediyesi ihaleye çıktı. İhale yine AÇIK ihale... Ancak önceki haberimizde duyurduğumuz gibi yine iptal mi edilecek, yoksa imara aykırı yerler yıkılacak mı? Siyasi kaygılar ile yıkılmayan ve yıkılması için ÖZEL bir gayret sarf edilmeyen yerler bu kez yıkılacak mı?! Bekleyip göreceğiz.

GENÇLİK SPOR İLGİLİLERİNİN DİKKATİNE!!!

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde ardı ardına aldıkları işler ile adeta KADROLU FİRMALAR haline gelen ve ihale ve alımların şaibede ayyuka çıkan hallerinden sonra görevden alınan il müdürü Ökkeş Demir’den sonra yerine gelen Göksun ÖZ’ün müdürlükte yapılan son 4 yıllık alım satımları, ihaleleri, doğrudan temin, pazarlıklı alımlar başta olmak üzere çok titiz incelemesini, birbirine benzeyen ve bir bütünlük arz eden işlerin neden bölünüp parçalanıp yapıldığının hesabını sormasını isteyen Mersin’liler, ihale birimleri başta olmak üzere tüm müdür yardımcısı ve şube müdürlerinin yer değiştirmesini gündeme getiriyorlar.

MÜFETTİŞLER HALEN SORUŞTURMAYA DEVAM EDİYORLAR

Mersin Gençlik Spor il Müdürlüğünde ayyuka çıkan satın almalar ve ihaleler meselesi ve Japonların şikayeti ile Mersin’e gelen Bakanlık müfettişleri inceleme ve idari soruşturmalarını devam ettirirken, dün gece ani bir gelişme yaşandı. İl müdürü ÖKKEŞ DEMİR buradaki görevinden alındı, yerine İstanbul Beylikdüzü ilçe müdürü GÖKSUN ÖZ atandı.

AMAN ORMANCI, CANIM ORMANCI İHALELERİ DE PAZARLIKLI

Mersin ORMAN Müdürlüğü pazarlıklı alımlara yöneliyor. Yürürlülükte tasarruf genelgeleri mevcut.. İhaleler AÇIK olmuş olsa tam bir rekabet oluşacak. İşte ihalelerin detayları:

TÜM HABERLER