© Haberanaliz 2023

Paris skandalı, bu gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada: Paris skandalı, bu gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır.

Erdoğan:

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın açılışında sahnelenen ahlaksızlık, karşı karşıya olduğumuz tehdidin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

İnsanları birleştirmesi gereken bir uluslararası spor etkinliği insanlığa, fıtrata, insanı insan yapan değerlere düşmanlıkla açıldı.

Olimpiyatlar; insan tabiatını bozan, aileyi ifsat eden, nesillerin emniyetini ve bekasını tehdit eden sapkınlığa alet edilmiştir.

Olimpiyatların uluslararası etkisi kullanılarak en masum varlıklarımız olan çocuklarımız iğrenç bir şekilde hedef alınmıştır.

Paris’teki rezil sahne sadece Katolik âlemini, sadece Hristiyan dünyasını değil; en az onlar kadar bizi de rencide etti, bizde de infial oluşturdu.

LGBT sapkınlığını özgürlük olarak lanse edenlerin başörtülü sporculara tahammül edememesi, bunların kafalarındaki özgürlük tarifini de ortaya koymaktadır.

Bunlar sadece İslam’a ve Müslümanlara değil; fıtri olan, kutsal olan her şeye düşmanlar.

Paris skandalı, bu gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır.

Sapkın akımlarla ve bunları insanlığın başına bela eden küresel güçlerle mücadelemizi tavizsiz şekilde sürdüreceğiz.

Cinsiyetsizleştirme projelerinin ülkemizde hamiliğini, bölücü örgütün siyasi uzantılarının ve CHP’li belediyelerin üstlenmesi de gerçekten ibret vericidir.

Paris’te sahnelenen rezaletin herkesin gözlerini açacağına; hepimiz için bir uyanış, bir toparlanma vesilesi olacağına inanıyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER