© Haberanaliz 2023

Plaj voleybolunun kalbi Balıkesir’de atacak

Türkiye’nin en güzel plajlarından olan Ayvalık Sarımsaklı Plajı, 19-22 Eylül günleri arasında “VW Beach Pro Tour Futures” dünya turu organizasyonuna ev sahipliği yapacak. 28 ülkeden 50 takım ve 100’ü aşkın sporcunun katılacağı organizasyonla, plaj voleybolunun kalbi Balıkesir’de atacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri sonucunda; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile imzalanan iş birliği protokolü kapsamında  “VW Beach Pro Tour Futures” dünya turu organizasyonu 19-22 Eylül günleri arasında dünyaca ünlü Ayvalık Sarımsaklı Plajı’nda düzenlenecek. Organizasyon kapsamında 28 ülkeden gelecek 50 takım ve 100’ü aşkın sporcu, turnuvadan galip çıkarak dünya turu finallerinde mücadele edebilmek için ter dökecek. 

VOLEYBOLSEVERLERİN GÖZÜ BALIKESİR’DE 

Plaj voleybolunun devlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan Ayvalık’ın Sarımsaklı Plajı’nda oynanacak müsabakalarla 2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı, voleybol severlere seyir zevki yüksek karşılaşmalara sahne olarak bir yandan da Balıkesir ve Ayvalık’ın eşsiz güzelliklerini de dünyaya tanıtacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklığında düzenlenen VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı, şehirdeki spor kültürünü geliştirerek turizm potansiyelini artırması amacıyla da önem taşıyor.

 

İlginizi Çekebilir

Bozova Kırsalına Asfalt Yol

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozova ilçesi kırsalında deforme olan yolları asfaltla buluşturdu. 13 ilçeye eşit bir şekilde hizmet götüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu anlamda kırsal yollar daha konforlu hale getiriliyor.

KONYA’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI KUTLANIYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni nesillere temiz bir çevre bırakmak, doğayı korumak, hava kirliliğini önlemek amacıyla düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında her yaştan vatandaş için farkındalık çalışmalarını sürdürüyor. Bisiklet yollarında reflektörlü yelek dağıtan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin bisiklet konusunda bilinçlenmesi için de eğitimler verdi. Hafta kapsamında “Lise Öğrencileri Bisikletle Şehri Keşfediyor” temasıyla düzenlenen etkinlikte ise, öğrenciler bisikletlerle rehber eşliğinde çeşitli müzeleri ve tarihi camileri ziyaret etti.

Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu

Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu Çocuk Tiyatrosu İçin Kayıtlar Başlıyor...

VEKTÖRLERLE MÜCADELE

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden vektörlerle mücadelede önemli adımlar atıyor. Sivrisinek ve karasinek gibi hastalık taşıyan canlıların yayılmasını engellemek amacıyla entegre mücadele yöntemleri uygulamaya konuldu. Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı, bu kapsamda fiziksel, biyolojik, kimyasal ve kültürel mücadele stratejilerini bir arada yürütüyor.

TÜM HABERLER