© Haberanaliz 2023

Prof.Dr Haydar Çakmak önemli mesajlar verdi

Prof.Dr Haydar Çakmak kendi sosyal hesabından ardı ardına paylaşımlar yaptı işte o içerikler ve mesajları:

"Bir araba 500 kg demir, 500 kg plastik ve 20 m kumaştan oluşur. Bunların ham madde olarak toplam fiyatı bin dolardır. Bilim ve beceri katıp 100 bin dolara satılıyor. Bu bilim ve beceri imam hatip de değil fen ve meslek liselrinde ve Teknik Üniversitelerde öğretilir. Müslüman uyan"

"Müslüman ile siyasi İslamcının, Türk ile Türkiyelinin, Türk ulusunun Arap miletleriyle, dinci, ümmetçi şarlatanların yurtsever Türklerle, Arap ve Fars yaşam tarzıyla bir ilgsi yoktur. Dünyanın sayılı başarıli birkaç ulusundan birisi olan Türkerin çağ dışı bir yönetimi hak etmiyor"

"Atalarının kurduğu yurtta yaşamayanlar vatansızdır. Türk adını kullanmayan soysuzların ortak sorunudur. Suriyelileri, Afganları ve bilumum kalitesiz nüfusu getirmelerinin nedeni Türk devletini sulandırmak ve hiç kimsenin vatanı olmayan kozmopolit Osmanlı türü bir devlet kurmaktır"

"Erdogan, AKP'li gazeteciler ve partililer ilginç bir şekilde hergün Filistini konuşuyor ama Filistin davasından ziyade İsrail düşmanlığını öne çıkartıyor. Niçin acaba? İsrail kendisine düşmanlık yapanlara mutlaka cevap verir ama Erdogan'a önemli bir cevap vermiyor. Niçin acaba?"

"Emperyalizm sömürü şeklini değiştirdi, içerdeki maşaları vastasıyla ince ayrlarla şüphe çekmeyecek şekilde örgütleyip devleti ele geçiriyor. Türkler kimden şüphe etmez? Dindar, Milliyetçi ve Atatürkçü'den! Öyleyse bunlara sahtemi değilmi dikkat edilmesi gerekir. Ben görebiliyorum"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER