© Haberanaliz 2023

Süleyman Soylu’dan “Yeni parti” açıklaması! Duygusal sözler söyledi

Eski içişleri Bakanı Süleyman Soylu uzun süredir devam eden yeni parti kuracağına yönelik iddialar hakkında bir açıklamada bulundu. Soylu siyasi geleceği için dikkat çeken ifadeler kullandı.

Geçtiğimiz dönemde İçişleri Bakanlığı görevini üstelenen ve yeni dönemde AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu uzun bir zaman ileri sürülen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AKP’ye karşı yeni bir parti kuracağına yönelik iddialar hakkında açıklama gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ikili bir görüşme gerçekleştiren Süleyman Soylu görüşmenin içeriği hakkında bilgi vermesede ortaya atılan “Yeni parti” iddialarını kesin sözlerle yalanladı.

SOYLU YENİ PARTİ KURACAK MI?

Bu konuda çıkan söylentilere cevap verirken “Ayrı bir siyasi parti kuracak diyen dedikoduculara söylüyorum”  diyerek giriş yapan Soylu, "Tayyip Erdoğan liderliğine itiraz ve yeni bir siyasi parti kurmak siyasi cinnettir” dedi. Soylu konuşmasının devamında ise  “40 yıl oldu siyasi hayatım… Siyaseti, dedikodular mühendislikler değil Allaha millete doğrulara olan sadakat belirler” gibi duygusal ifadeler kullandı.

KAYNAK: MİLLİ GAZETE

 

İlginizi Çekebilir

Şevkin: “İş cinayetlerinde esas sorumlular yargılanmıyor”

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 2023 yılında 1932, 2024 yılının ilk 8 ayında 1201 işçinin iş cinayetlerinde yaşamını yitirdiğini vurguladı

ÜRETİCİYİ DE TÜKETİCİYİ DE PERİŞAN ETTİTİLER

CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Gazi Küçükaslan ile çoban ve küçükbaş hayvan yetiştiricisi Emre Tınaz’dan ette ve sütte yaşanan sıkıntıları dinledi. İktidarın süt krizinde üreticileri de tüketicileri de mağdur ettiğini söyleyen Süllü, “Gübre, yem ve mazot, enerji geçen yıla göre, yüzde 50 zamlanırken geçen sene 10 lira olan sütün bu yıl13 lira olması, üreticiye zarar ettiriyor. Yanlış politikalarla hayvancılık bitirilirken besicinin ürünü para etmiyor; ama tüketici de pahalı et ve süt ürünlerini tüketemez oldu” dedi.

ÇİFTÇİNİN EMEĞİ TARLADA KALDI

CHP Niğde Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Niğde’de mısır üreticileriyle biraraya geldi. Çiftçilerin artan maliyetler ve düşen ürün fiyatları nedeniyle sorunların artığını belirten CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, mısır üretimindeki dengesizlikten süt sektöründeki daralmaya kadar birçok soruna dikkat çekti. Alıcı bulamayan ürünler tarlada kalırken, Gürer, "Kime dokunsak bin ah işitiyoruz" dedi.

Gergerlioğlu, “Cumhurbaşkanı Erdoğan sözde açmıştı; Dilovası Millet Bahçesi açılmamış!”

DEM PARTİ Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen fakat faaliyete geçirilmeyen Dilovası Millet Bahçesini inceledi. Tahir Büyükakın’ın açılış yaptık diyerek insanları keklediğini söyleyen Gergerlioğlu, açılmamış bir yeri Cumhurbaşkanı Erdoğan’a açtırarak da mahcup ettiklerini ifade etti.

TÜM HABERLER