haberanaliz

AK Parti Toroslar 6. Olağan İlçe Kongresi yapılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Toroslar 6. Olağan İlçe Kongresi yapılıyor
AK Parti'nin Toroslar 6. Olağan İlçe Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 12 Ekim 2024’te Mersin'de gerçekleşecek. Tüm halkımız davet edildi.

Mersin'de Ak Parti Kadroları yenileniyor

12 Ekim 2024’te AK Parti, "Umudun, İcraatın ve Geleceğin Adı AK Parti" sloganıyla Toroslar'da 6. Olağan İlçe Kongresi'ni düzenleyecek. Kongre de, Türkiye'nin geleceği üzerine önemli mesajların verileceği bir buluşma olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin’de Kongreye katılım yapacak

Bu önemli kongrenin en dikkat çeken ismi ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Erdoğan, kongrede hem partililere hem de vatandaşlara hitap edecek, AK Parti'nin Mersin'deki projeleri ve hedeflerine dair önemli açıklamalarda bulunacak.

Kongre Detayları

Tarih: 12 Ekim 2024 (Cumartesi)

 Saat: 10.00

 Yer: Mersinli Ahmet Spor Salonu (Korukent Mahallesi, Toroslar)

Kongreye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra AK Parti li aşağıdaki isimleri de katılacak. İşte etkinlikte bulunacak bazı isimler: Recep Tayyip Erdoğan (Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı), Nüreddin Nebati E.Bakan-Milletvekili, Mustafa Sever MKK üyesi, Zeynep Gül Yılmaz YDK üyesi, Ferdi Çokkeser, Muhammed Abdullah Özer, Havva Sibel Söylemez, Ali Kıratlı, Adem Aldemir il başkanı ve yönetimi, Fatma Abaci, Emre Yılmaz, Eski il ve ilçe başkanları...

Tüm Vatandaşlarımız Davetli!

AK Parti Toroslar 6. Olağan İlçe Kongresi, sadece partililer değil, tüm vatandaşlar için kapılarını açıyor. Mersin’deki bu büyük siyasi buluşmaya katılmak isteyen herkes, Mersinli Ahmet Spor Salonu’nda bir araya gelecek. 

Neden Bu Kongre Önemli?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan kongre, hem AK Parti’nin Mersin'deki geleceği için büyük bir önem taşıyor hem de yerel halkın ilgisini çekiyor. 2024 yılı seçimleri öncesinde yapılacak bu kongre, bölgedeki siyasi hareketlilik için de kritik bir dönüm noktası olacak.


Gürer: “Fahiş sınav ücret artışını mecliste gündeme getirdi”Önceki Haber

Gürer: “Fahiş sınav ücret artışını mecli...

Erken yaşta kanser vakalarında artış: ‘Halk sağlığı krizine dönüşmesi an meselesi’Sonraki Haber

Erken yaşta kanser vakalarında artış: ‘H...

Başka haber bulunmuyor!