Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Mersin’de Toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Mersin’de Toplandı
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF), yönetim kurul toplantısını Mersin’in Tarsus ilçesinde gerçekleştirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Gençlik Kampı’nda düzenlenen toplantıya, AGF Genel Başkanı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun başkanlık etti.

Toplantıya katılanlar arasında Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği (MEİGDER) Başkanı A. Vahap Şehitoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AGF Genel Başkan Yardımcısı Nihat Mazmanoğlu, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve AGF Genel Başkan Yardımcısı Kürşat Tuncel, Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı ve AGF Genel Saymanı Ahmet Duran Yenigün, AGF İkinci Başkanı ve Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, AGF Genel Başkan Yardımcısı Arslan Deveboynu, Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Ersin Şimşek, İlyas Bayraktar ve Sinan Çeviren de yer aldı.
Mesleki Sorunlar ve Eğitim Üzerine Görüşmeler
Toplantıda, gazetecilik mesleğinin mevcut sorunları detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılar, her ilde yeni nesil gazetecilik eğitimi verilmesi konusunda fikir birliğine vardı. Bu eğitimlerin, gazetecilik mesleğinin kalitesini artırmak ve yeni nesil gazetecilerin daha donanımlı bir şekilde yetişmesini sağlamak amacıyla düzenleneceği belirtildi.
AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, gazetecilik mesleğinin zorluklarına değinerek, “Her geçen gün dijitalleşen dünyada, gazetecilik mesleğinin önemi daha da artmaktadır. Bu bağlamda, her ilde düzenlenecek gazetecilik eğitimleri ile meslektaşlarımızın bilgi ve becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Mersin buluşmasına Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Çelik ile toplantı sonrası görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantının ardından, katılımcılar Tarsus’un tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ederek, şehrin zengin kültürel mirasını keşfetme fırsatı buldu


MERSİN GENÇLİK SPOR’A HESAP SORAN OLMAYACAK MI?Önceki Haber

MERSİN GENÇLİK SPOR’A HESAP SORAN OLMAYA...

Adıyamanlı Hacı Sarıdoğan’dan gazetecilere çiğköfte şovSonraki Haber

Adıyamanlı Hacı Sarıdoğan’dan gazetecile...

Başka haber bulunmuyor!