BAŞKAN ÇOKKESER'E ÇEVRE VE TÜKETİCİ ÖDÜLÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ÇOKKESER'E ÇEVRE VE TÜKETİCİ ÖDÜLÜ
Mersin'in çalışkan ve dürüst siyasi isimlerinden olan aynı zamanda Eğitim kurumu işletmecisi - iş adamı olan Ferdi Çokkeser'e bu gün anlamlı bir ziyaret gerçekleşti. Kısa adı ÇETKODER olan yurt geneli örgütlü bulunan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Gazeteci Yazar ve iktisatçı Mustafa Göktaş, Mersin'de temsil ettiği partisi Ak Partide, parti ilçe binasına giderek ödülünü Ferdi Çokkeser' elden takdim etti. Göktaş bu ödülü vermek için Ankara'dan Mersin'e bizzat gelerek verdi.

GÖKTAŞ: "BEN ÇAYIN İÇİNE AT ŞEKER BAŞKANIMIZ FERDİ ÇOKKESER" DİYE BOŞA DEMEDİM.

ÇETKODER Genel Başkanı Göktaş: "Seçim dönemi Mersin de son 8 gün sahada gezdiğim dönemde Ak Parti Toroslar ilçe Başkanı Ferdi Çokkeser ile tanıştım. Saygılı, kibar, samimi bulduğum bu insan aynı zamanda partisi ve cumhur ittifakı adayı için canla başla çalıştı. Bir dakika boş durmadı. O arada öğrendim ki, özel öğretim kurumu sahibi ve işletmecisi. Yaptığım araştırmada çok özel çalışmaları olduğu, çevre ve tüketicinin bilinçlenmesi konusunda toplumsal farkındalık yaratan hizmetleri karşılıksız sunduğunu gördüm. Kendisini takdir ve tebrik ettim. Ancak Ankara'ya döner dönmez bu çalışmalarını topluma örnek teşkil etmesi ve insanlarımızı çevre ve tüketici hakkı ve hukuku konusunda bilinçli davranmaya özendirmesi için bu ödüllendirmeyi genel merkez olarak yaptık. Kendisine başarı diliyorum. Hem siyasi hayatında hem iş hayatında" dedi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI FERDİ ÇOKKESER: ONUR DUYDUM

Ödülü alan Çokkeser ise, "Göktaş agbi ile seçim dönemi tanıştım. Gerçekten hem mesleğinde (Gazetecilik) duayen bir büyüğümüz hem siyaset alanında bir marka. Adil ve hakkaniyetli çalışmaları tüm yöre halkımız tarafından bilinen bu güzel insanın elinden ödül almak onurdur. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

VERİLEN ÖDÜLÜN GÖRÜNTÜSÜ AŞAĞIDA

 


Çeyrek finale yükselen milliler ilklere imza attıÖnceki Haber

Çeyrek finale yükselen milliler ilklere...

Mersin'de iki öğretmene ÇEDES soruşturması: ‘Dini eğitimi engellemek’ ile suçlandılarSonraki Haber

Mersin'de iki öğretmene ÇEDES soruşturma...

Başka haber bulunmuyor!