haberanaliz

KİMİN UMURUNDA BEYTÜLMAL?!!!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KİMİN UMURUNDA BEYTÜLMAL?!!!
Mersin GSB hakkında yüzlerce konuyu gündeme taşıdık. Müfettişler gelip gitti. İl müdürü değişti. Ancak müdürlükteki işler bir türlü YASA- KANUN- YÖNETÖELİK- MEVZUAT çerçevesinde yerli yerine oturmuyor. Halen branşı dışında istihdam edilenler mevcut. Halen ihaleler aynı firmalarca alınıyor. Halen aynı kadro ve ekip tarafından işler yürütülüyor. SİYASET- SENDİKA- TİCARET üçgeni içinde Beytülmal dediğimiz tüyü bitmedik yetimin ve şehidin hakkı olan kasa ve kurum DEVLETİN ve MİLLETİN yararına kullanılamıyor.

Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğünde, haber sitemizde yer alan haberler sonrası, gelen müfettişler ve yapılan incelemeler sonucu nöbet değişimi yaşandı. İl müdürü alındı yerine eski MHP milletvekili Faruk Öz’ün yğeni olduğu belirtilen sporcu Göksun Öz atandı.

Haber sitemiz Göksun Öz geldikten sonra geçmişte olan biteni bilsin, neler olmuş anlasın diye aşağıdaki haberleri servis etti:

En son 13 Eylül.2024 günü, “MERSİN GSB’DE NELER OLUYOR?” başlıklı haber ile duyurduk;

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-gsbde-neler-oluyor-21967

Ondan önce, 5.Eylül.2024 günü, “GENÇLİK SPOR İLGİLİLERİNİN DİKKATİNE!!!” başlıklı haber ile yeni gelen müdüre seslendik;

https://www.haberanaliz.net/haber/genclik-spor-ilgililerinin-dikkatine-21923

Ancak henüz hoş geldin beş gittin ziyaretleri ile vakit öldürülüyor ve bu arada müdürlüğe SİYASET- SENDİKA- TİCARET aracılığı ile çöreklenmiş olan kadrolar yerli yerinde duruyor.

Yeni gelen il müdürünün bir an evvel yatırım işlerine, alım satımlara be personel işlerine bakan müdür ve şube müdürlerini değiştirmesi gerektiğinin altını çizen müdürlük çalışanları, kadrolu müdür yardımcısı ve şube müdürleri varken vekâleten bu kadroların kullandırılmasın devlete zarar olduğunu belirtiyorlar.

İhale birimlerinde ve stratejik yerlerde masa başında işçi çalıştırılmamasını, müdürün özel kalemi olarak bilinen sekreteryasının ise bir an evvel değiştirilmesini belirtiyorlar.

Diğer taraftan Yurt sorununun halen çözümlenmediğini belirtenler var. Bizde haber sitesi olarak daha önce aşağıdaki köşe yazısı ile ilgillere seslenmiş YURT binası olacak merkezdeki atıl durumdaki devlet binalarını sıralamıştık.

https://www.haberanaliz.net/makale/genclik-spor-mudurlugu-3437

Şimdi ise yine Merkez AKDENİZ ilçesinde, yani il müdürlüğünün olduğu yakın ilçede yeni 2 bina daha bulundu. İşte o binalar:

Burası Çakmak Caddesi SGK’nın boşalttığı ve atıl durumda olan cadde üzeri mükemmel bir bina. Bağkur binası olarak bilinir.

Burası ise (Aşağıdaki resimler) PTT lojmanı idi. Orman Bölge müdürlüğünün karşısına düşer. Toros devlet hst. civarı.

Devlete ait olan Her iki binaya ufak bir tadilat ve boya ile yüzlerce öğrenci barınır hale gelir.

Tarsus ilçesinde milyonlar ödenerek alınan ve halen hazır hale gelemeyen ve yine milyonlar harcanan bina bir tarafta dururken devlete ait boş ve atıl durumda olan bu binaları hayata geçirmek çok mu zor?

Mersin Vekilleri, siyasileri hop lop işleri ile uğraşacaklarına devletin malına sahip çıksınlar, memlekete hizmeti şiar edinsinler...

ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ.

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir.

Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com 


MERSİN'DE ENTERESAN ÇÜRÜK RAPORLU BİNAÖnceki Haber

MERSİN'DE ENTERESAN ÇÜRÜK RAPORLU BİNA

İSTANBUL’UN METROSU, MÜZİSYENLERİNİ SEÇİYORSonraki Haber

İSTANBUL’UN METROSU, MÜZİSYENLERİNİ SEÇİ...

Başka haber bulunmuyor!