haberanaliz

MERSİN AK PARTİDE DEĞİŞİM VE YENİLEŞİM BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN AK PARTİDE DEĞİŞİM VE YENİLEŞİM BAŞLADI
Ak Parti Genel Merkezi 2024 yerel seçim sonucunun değerlendirmesini uzun süredir yapıyordu. Teşkilatların tüm kademeleri dinlendi. Bu arada Genel Merkez kamuoyu araştırması da yaptırdı. Bu yüzden Ülke geneli teşkilatlarda görevden almalar ve el çektirmeler devam ediyor. Mersin de bu görevden almalarda nasibini aldı.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile harekete geçen Ak Parti genel merkez yönetimi, ülke geneli teşkilatlarda yenleşmeye ve değişime başladı.

Bu bağlamda Mersin ili de bu tasarruflardan nasibini aldı. İlk olarak MEZİTLİ- ERDEMLİ- MUT ilçe Başkan ve yönetimleri görevden alınıp fesih edildiler. Şu anda onların yerine gelecek isimler için İldeki koordinatörler ve genel merkezdeki teşkilat sorumluları hummalı bir çalışma sürdürüyorlar.

Öte yandan Mersin’de birkaç ilçenin daha görevden alınması bekleniyor. İl Başkanı Adem Aldemir’in Ankara da olması ve genel merkez yetkilileri ile görüşüp yarın Mersin’e döneceği, bu sürecin ise hızlanacağı aktarıldı.


ANAMUR BELEDİYESİ İHALEYİ YAPTIÖnceki Haber

ANAMUR BELEDİYESİ İHALEYİ YAPTI

Gergerlioğlu, “Cumhurbaşkanı Erdoğan sözde açmıştı; Dilovası Millet Bahçesi açılmamış!”Sonraki Haber

Gergerlioğlu, “Cumhurbaşkanı Erdoğan söz...

Başka haber bulunmuyor!