Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı: Haddini bil Müge Anlı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı: Haddini bil Müge Anlı!
Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, kendi sosyal hesabından paylaşım yaparak İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya, Müge Anlı ile Yerlikaya'nın fotosunu ekleyerek destek çıktı, İşte o paylaşımı:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Müge Anlı vb. rezil gündüz kuşağı programları için "O programlardan hoşlanmıyorum. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi." İfadelerini kullandı. 

Müge Anlı ise canlı yayında Bakan Yerlikaya'ya: "Çok söyleyecek lafım var, taş altında kalırım ama laf altında kalmam" şeklinde küstahça ifadeler kullandı.

Evet! Müge Anlı haddini ve hududunu bilmelidir. İçişleri Bakanı’nın rezil programlara ilişkin değerlendirmeleri yerindedir ve aziz milletimizin hissiyatına tercüman olmuştur. Sayın Yerlikaya, toplumun hayati derecede öneme sahip yarasına parmak basmıştır. İçişleri Bakanı’nı tebrik etmek yerine Sayın Bakan’a karşı küstahça ifadeler kullanmak en hafif tabiriyle ukelalıktır , hadsizliktir. 

Müge Anlı vb. program yapımcıları kendilerini savcı ve hakim yerine koyarak toplumun temel taşı olan ailelerin mahramiyetlerini reyting uğruna ulu orta saçamaz. Bu, anayasaya aykırıdır. Anayasa ailenin ve aile mahramiyetinin korunmasını emreder. Müge Anlı’nın İçişleri Bakanı’na had bildirmeye kalkması tam bir skandaldır.

Son zamanlarda özellikle birkaç televizyon kanalının yapmış olduğu sabah ve akşam kuşağı programlarında sergiledikleri ahlaksızlık, toplumu tamamen harekete geçirmiş ve üzmüştür. Milletimiz bu tip programlardan ciddi manada rahatsızlık duymaktadır. 

Biz Mil Diyanet-Sen olarak uzun zamandan beridir bu ahlaksız dizi ve programlara dikkat çekmiş, aileyi tahrip eden ve dinamitleyen bu şekildeki programlarla alakalı olarak çözüm önerilerimizi kamuoyuyla paylaşmıştık.

Gündüz kuşağı rezil programlar üzerinden toplumun değerleri hedef alınmış ve ahlaksızlık had safhaya çıkmıştır. Müge Anlı vb. programlar için yetkilileri ve televizyon yayınlarını denetlemekle görevli olan RTÜK’ü göreve çağırıyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığı yapılacak yasal düzenleme ile mutlaka RTÜK’te yer almalıdır. RTÜK bünyesinde ‘Ahlak Denetim Kurulu’ oluşturulmalıdır. Aile Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve RTÜK bir araya gelerek milletimizi rahatsız eden bu vb. programlara ilişkin ciddi bir çalışma yapmalıdır.

Aile, reyting uğruna feda edilemez. RTÜK yanlı davranmamalı ve ailemize, dinimize zarar veren tüm televizyon kanallarına eşit oranda davranarak gereken tüm tedbirleri bir an önce almalıdır. 

Celaleddin Gül
Mil Diyanet Sen
Genel Başkanı


Bakan yardımcıları çifte maaşlı çıktıÖnceki Haber

Bakan yardımcıları çifte maaşlı çıktı

MHP'li Karakoç'dan 'Ekümenlik' Soru ÖnergesiSonraki Haber

MHP'li Karakoç'dan 'Ekümenlik' Soru Öner...

Başka haber bulunmuyor!