haberanaliz

MÜFETTİŞLER HALEN SORUŞTURMAYA DEVAM EDİYORLAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MÜFETTİŞLER HALEN SORUŞTURMAYA DEVAM EDİYORLAR
Mersin Gençlik Spor il Müdürlüğünde ayyuka çıkan satın almalar ve ihaleler meselesi ve Japonların şikayeti ile Mersin’e gelen Bakanlık müfettişleri inceleme ve idari soruşturmalarını devam ettirirken, dün gece ani bir gelişme yaşandı. İl müdürü ÖKKEŞ DEMİR buradaki görevinden alındı, yerine İstanbul Beylikdüzü ilçe müdürü GÖKSUN ÖZ atandı.

Mersin’de spor camiasını rahatlatan atama, aylardır beklenen bir atama idi. Müdürlüğün Doğrudan temin, pazarlıklı alımları, ihaleleri gündeme oturmuş, bir kısım müdürlük çalışanları ise ilgililer hakkında bakanlığa şikâyetlerde bulunmuşlardı. Yıllara sari yaptığımız haberler sonrası Mersin’e gelen bakanlık müfettişlerinin tahkikatları sürerken, Bakan Osman Aşkın Bak talimatı ile Ökkeş Demir alınıp yerine Göksun Öz getirildi.

Sabah saatlerinde olay duyuldu. Sosyal medya çalkalandı. Bu arada Müdürlükteki personel müdürü Mehmet Kavuştu kendi gruplarına 18.51 de şu mesajı geçti: “Değerli Müdürlerim Yeni İl Müdürümüz Göksun Öz bey görevine başlamıştır”

Bu mesajdan sonra her ilçe müdür, amirler tek tek hoş geldin mesajı yazarken, müdür Kavuştu 20.31 de bu kez “Görevinizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Rabbim den muaffakiyetler diliyorum” mesajını attı.


Hayvan barınağı adı altında milyonluk vurgun!Önceki Haber

Hayvan barınağı adı altında milyonluk vu...

TOROS DEVLET HASTANESİ NEDEN “AÇIK” İHALE YAPMIYOR?!Sonraki Haber

TOROS DEVLET HASTANESİ NEDEN “AÇIK” İHAL...

Başka haber bulunmuyor!