haberanaliz

ÖĞRENCİLERE SABAH-AKŞAM ÇORBA İKRAMI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÖĞRENCİLERE SABAH-AKŞAM ÇORBA İKRAMI
Malatya Büyükşehir Belediyesi, 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’ne gelen öğrencilere günde iki kez başta çorba olmak üzere çay ve kahve ikramında bulunuyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik adına yaptığı yatırım, hizmet ve uygulamaları her geçen gün artırıyor. Büyüşehir Belediyesinin yaptığı bu çalışmalar vatandaşların takdirini kazanıyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında bir yandan Semt Konaklarında yüzlerce öğrenciye ücretsiz eğitimler verirken bir yandan da ders çalışmak için 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’ni kullanan binlerce öğrenciye de çorba, çay ve kahve ikramında bulunuyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi özellikle evlerinde ders çalışma imkânı bulamayan ya da daha sessiz ve rahat bir ortamda ders çalışmak isteyen öğrenciler tarafından tercih edilen mekânların başında yer alan 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’nde öğrencilere katkıda bulunmak için çorba, çay ve kahve ikramında bulunuyor.  

BAŞKAN ER’DEN ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMI

100. Yıl İl Halk Kütüphanesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, öğrencilere çorba ikramında bulundu. 

Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez belirli saatlerde öğrencilere Büyükşehir Belediyesi tarafından çorba ikramının yanı sıra çay ve kahve ikram edildiğini belirten Başkan Er, “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Gençlerimiz yeter ki derslerine odaklansınlar, çalışsınlar, çabalasınlar, gayret göstersinler. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman onların yanında olacağız. Seçim döneminde kütüphanelerimizde çorba ikramında bulunacağımızı söylemiştim. Şimdi çorbanın yanına çay ve kahveyi de ekledik. Evlatlarımız için ne yapsak az biliyorum, onların gözlerindeki ışıltı beni çok mutlu ediyor, gerçekten bütün yorgunluğumu alıp mutlu ediyor ” dedi. 

Başkan Er, öğrencilere çorba ikram ettikten sonra öğrencilerle birlikte çorba içip sohbet etti. Öğrenciler sohbet sırasında Başkan Er’le fotoğraf çektirip istek ve taleplerini ilettiler. 


Viranşehir Kırsalında Grup Yollarında Sathi Asfalt Çalışmaları Devam EdiyorÖnceki Haber

Viranşehir Kırsalında Grup Yollarında Sa...

NASA SPACE APPS CHALLANGE 2024 ETKİNLİĞİNE EV SAHİPLİĞİSonraki Haber

NASA SPACE APPS CHALLANGE 2024 ETKİNLİĞİ...

Başka haber bulunmuyor!