haberanaliz

Süleyman Soylu’dan “Yeni parti” açıklaması! Duygusal sözler söyledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleyman Soylu’dan “Yeni parti” açıklaması! Duygusal sözler söyledi
Eski içişleri Bakanı Süleyman Soylu uzun süredir devam eden yeni parti kuracağına yönelik iddialar hakkında bir açıklamada bulundu. Soylu siyasi geleceği için dikkat çeken ifadeler kullandı.

Geçtiğimiz dönemde İçişleri Bakanlığı görevini üstelenen ve yeni dönemde AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu uzun bir zaman ileri sürülen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AKP’ye karşı yeni bir parti kuracağına yönelik iddialar hakkında açıklama gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ikili bir görüşme gerçekleştiren Süleyman Soylu görüşmenin içeriği hakkında bilgi vermesede ortaya atılan “Yeni parti” iddialarını kesin sözlerle yalanladı.

SOYLU YENİ PARTİ KURACAK MI?

Bu konuda çıkan söylentilere cevap verirken “Ayrı bir siyasi parti kuracak diyen dedikoduculara söylüyorum”  diyerek giriş yapan Soylu, "Tayyip Erdoğan liderliğine itiraz ve yeni bir siyasi parti kurmak siyasi cinnettir” dedi. Soylu konuşmasının devamında ise  “40 yıl oldu siyasi hayatım… Siyaseti, dedikodular mühendislikler değil Allaha millete doğrulara olan sadakat belirler” gibi duygusal ifadeler kullandı.

KAYNAK: MİLLİ GAZETE

 


Kuyruk Sokumu Ağrısını Hafifletmek İçin 6 YöntemÖnceki Haber

Kuyruk Sokumu Ağrısını Hafifletmek İçin...

MERSİN BAROSUNA GENÇ AVUKAT ADAYSonraki Haber

MERSİN BAROSUNA GENÇ AVUKAT ADAY

Başka haber bulunmuyor!