haberanaliz

TİSAN SAKİNLERİNDEN FARAS İNŞAATA TEPKİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TİSAN SAKİNLERİNDEN FARAS İNŞAATA TEPKİ!
Tisan Fotoğraf Kütüphanesi adı altında bir sosyal medya hesabı (Facebook) oluşturan Tisan sakinleri, dilek, temenni ve şikayetlerini bu sosyal medya üzerinden kamuoyu ile paylaşırken, son zamanlarda en çok şikayetçi oldukları konu ise Faras İnşaat..!

Sesimiz Haber Merkezi

Akdeniz’in en güzel sahillerinden birisi olan Tisan’da insanlar rahatsız ve bir o kadar da duyarsız davranışlar sergileyen Faras İnşaata karşı oldukça tepkililer.

Tisan Fotoğraf Kütüphanesi adlı sosyal medyadan kamuoyu ile paylaşılan yazı oldukça manidar ve yürekleri burkar cinsten. Yapılan açıklama şu şekilde:

“Biliyoruz ki 2 yıldır dağı, taşı keserek, dinamitleyerek, yontarak, oyarak kendilerine süper lüks bir alan açmaya gayret ederek çalışan, büyük ve lüks yapılarla coğrafyamızı değiştirecek yeni bir komşu sitemiz olacak.

BU GÜCÜ KİMDEN ALIYOR?

2 yıldır üzerimize yağan tozlarla ciğerlerimizi haşat eden bu arkası önü, sağı solu çok güçlü inşaat firması bugüne kadar burada yaşayan herkesi yok sayarak inşaatı hızlandırmak adına resmen insan sağlığından tutun ülkenin yasalarına kadar her şeye adeta tecavüz eder gibi gözü dönmüş şekilde çalışmaya devam ediyor.

TAMİR ETSENİZ ÖLÜR MÜSÜNÜZ?

Anladık burada hiç kimsenin varlığını kaale almadan sağlığını düşünmeden amacınıza ulaşacaksınız. Fakat hiç olmazsa her gün tonlarca kullandığınız o betonlardan birkaç kamyon da (Video paylaşılmış ve videoda yolların kötü durumu gösteriliyor) şu video da görülen ve ortak kullandığımız yola döküp ara sıra tamir etseniz ölür müsünüz?

Daha uzun yazılabilir fakat bu kadarı kafi gelebilir belki!..

YOL DEĞİL HENDEK OLMUŞ!

Yollar bozulmuşluktan çıkmış, hendeklere dönüşmüş durumda. Bu yolları bu hale getiren sizin için çalışan kamyonlar olduğunu unutmayın!

Biraz vicdanınız varsa şayet, bu yolları tamir edersiniz! Belki vardır diye hatırlmatıyoruz…”

haber ve içerik / kaynak: 

https://www.silifkesesimiz.com/tisan-sakinlerinden-faras-insaata-tepki-7752-haberi


Perihan Koca Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e sorduÖnceki Haber

Perihan Koca Milli Eğitim Bakanı Yusuf T...

BOZKALE’DE 300 DÖNÜMLÜK YENİ ALAN OLUŞTURULUYORSonraki Haber

BOZKALE’DE 300 DÖNÜMLÜK YENİ ALAN OLUŞTU...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!