AKDENİZ BELEDİYESİ GAYRİMENKUL SATIYOR
EKONOMİDEM Partinin elinde iken KAYYUM atanarak çalışmaya devam eden AKDENİZ belediye Başkanlığı ilan vererek, mülkiyeti kendilerine ait olan çeşitli gayrimenkulleri satışa çıkardı.
Belediye verdiği ilanda, “Aşağıdaki Tablolarda Dökümü Yapılan Taşınmazlar, 2886 Sayılı Yasanın 35/a ve Diğer İlgili Maddelerine Göre Kapalı Teklif Usulü (Artırma) İle Belirlenen Muhammen Bedel Üzerinden Satılacaktır” diyerek duyurdu.
Mesudiye mahallesinde Kargir Elektrik Fabrikasını 170 milyon bedelle,
Nusratiye mahallesinde 1.396 m2 arsayı 50 milyon bedelle,
Yaka mahallesinde 8.025 m2 tarlayı 45 milyon bedelle,
Yaka mahallesinde 9.789 m2 kargir ev depo ve tarlayı 375 milyon bedelle,
16.04.2025 Çarşamba günü - Mersin/Akdeniz Belediyesi Encümen Salonu’nda yapacağı açık arttırma usulü ile satacak.
İlgilenenlere duyurulur….
İlgili ilanın linki ise aşağıda:
İlginizi Çekebilir
Emeklilerin derin sefaleti: Başkent’te 80 bin muhtaç emekli
Sefalet ücretine mahkum edilen, otel odalarında yaşam mücadelesi veren emeklilerin içinde bulunduğu çarpıcı tablo, ABB verileriyle bir kez daha ortaya konuldu. 2024’te 22 bin 567 olan ABB’nin emekli desteğinden yararlanan yardıma muhtaç emekli sayısı, Aralık 2025 itibarıyla 80 bin 880’e ulaştı.
Almanya 512 milyar euroyla rekor borçlanmaya gidiyor
Alman hükümeti, yüksek yatırım harcamaları nedeniyle 2026'da finans piyasalarından 512 milyar euro borçlanmayı planlıyor. Böylece borçlanma pandemi ve Ukrayna savaşı dönemlerini dahi aşmış olacak.
Merkez Bankası politika faizini yüzde 38’e indirdi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 39,5’ten yüzde 38’e indirilmesine karar verdi.
ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’DEN MİLLİ GELİR ELEŞTİRİSİ: “ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR”