© Haberanaliz.net 2005

DEMOKRAT PARTİ ELEKTRİK PARASINI ÖDEMEDİ BORÇ BİRİKTİ

Mersin'de bulunan Demokrat parti (DYP ve ANAP birleşmesi ile oluşan çatı) Mersin'de partiye ait mülk olan 450 metrekarelik il binasının elektrik borcunu aylardır ödemiyor. Borç birikmiş ve geçen hafta Perşembe günü uyarılmışlar. Ama halen borç ödenmemiş. Eğer bu yayından sonrada ödenmez ise, elektrikleri kesilecek. Bakalım mevcut il başkan ve 28 kişilik yönetimi ne yapacaklar? Eğer bu kez de kesilir ve ödeyince yeniden açılırsa bu 3 yıl içinde bu kesme işi 6.kez olacak. Partililer: "Gelen giden il başkanları elektrik ve su parası ödemeye pek yanaşmıyorlar. Oysa bina kirası yok. Sadece elektrik parası. Onu bile ödemiyorlar ise, neden İL YÖNETİMİNDE VE GÖREVDELER?" demekteler.

Toplam borç: 1.936 lira.

Geçen Perşembe günü itibari ile. Faiz gelmiş ise o ayrı. 

Abone sözleşme numarası: 001019306414

İşte uyarı mesajı...

Ödenmiş ise ödeme makbuzunu atsınlar hemen burada yayınlayalım.... 

 

İlginizi Çekebilir

ERDOĞAN: “Almanya ile ticaret hacmimizi 60 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merz ile düzenledikleri ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Almanya, Türkiye’nin Avrupa’daki en büyük ticaret ortağı. 50 milyar dolara ulaşan ticaret hacmimizi yakın vadede 60 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Bakan Bayraktar: 'Akkuyu'nun ilk ünitesinin 2026’da elektrik üretimine başlaması planlanıyor'

Bakan Alpaslan Bayraktar, Rusya ile Türkiye’nin en büyük enerji projelerinden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde dört ünitenin inşa edildiğini belirterek, planı 'enerji çeşitlendirme yolculuğumuzda tarihi bir dönüm noktası' olarak nitelendirdi.

Zelenskiy: Rusya'nın petrol üretim kapasitesi yüzde 20 azaldı

Çin ve Hindistan, Rus petrolünün en büyük alıcıları. Zelenskiy, Hindistan'ın Rusya'dan "enerji kaynakları ithalatını azaltacağına dair tüm sinyalleri verdiğini" belirtti.

ERDOĞAN: “Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz”

Cumhuriyetin kuruluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye Cumhuriyeti; tarihinin en sancılı günlerinde, onca zorluğa, yokluğa, sıkıntıya rağmen hürriyet ve istiklaline dört elle sarılan fedakâr milletimizin son çatısı, devletler zincirimizin son halkasıdır. Bu yüksek şuurla şehit ve gazilerimizin emanetine sahip çıkmak; cesur ve cefakâr ellerde yükselen Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

TÜM HABERLER