ENDER TURHAN: GÖKTAŞ SEN MERSİN İÇİN BÜYÜK BİR NİMETSİN
GÜNDEMENDER TURHAN: GÖKTAŞ SEN MERSİN İÇİN BÜYÜK BİR NİMETSİN.. MERSİN'İN SEVİLEN VE SAYGI DUYULAN SİMASI, AK PARTİNİN TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI, ENDER TURHAN, GAZETECİ YAZAR VE İKTİSATÇI ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ'I ZİYARET ETTİ, SEÇİLİR İSE YAPACAKLARINI ANLATTI VE SONUNDA DA GÖKTAŞ'A SEN MERSİN İÇİN BÜYÜK BİR NİMETSİN DEDİ.
ENDER TURHAN: GÖKTAŞ SEN MERSİN İÇİN BÜYÜK BİR NİMETSİN..
MERSİN'İN SEVİLEN VE SAYGI DUYULAN SİMASI, AK PARTİNİN TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI, ENDER TURHAN, GAZETECİ YAZAR VE İKTİSATÇI ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ'I ZİYARET ETTİ, SEÇİLİR İSE YAPACAKLARINI ANLATTI VE SONUNDA DA GÖKTAŞ'A SEN MERSİN İÇİN BÜYÜK BİR NİMETSİN DEDİ.
GÖKTAŞ İSE, "ENDER TURHAN İSMİ BİR MARKA VE EKOLDÜR. AİLEDEN GELEN BİR GELENEK İLE SİYASETİN İÇİNDE YOĞRULMUŞ VE BÜYÜMÜŞTÜR. BABADAN ATADAN DEDEDEN DÜRÜST VE İLKELİ SİYASET YAPAN, OMURGALI BİR KİŞİLİKTİR. ALLAH YOLUNUZU VE BAHTINIZI AÇIK ETSİN" DEDİ.
İlginizi Çekebilir
ÇETKODER GENEL BAŞKANI GÖKTAŞ GÜNDEME DAMGASINI VURDU
Kısa adı ÇETKODER olan yurt geneli örgütlü olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneğince, her beş yılda bir yapılan ve bu yıl ikincisi yapılan çevre ve tüketici ödülleri, Mersin Şoförler odası konferans salonunda 2 Kasım 2025 günü saat 14 de yapılan saat 17.oo da biten mütevazi törenle sahiplerini buldu.
Gebze'de 7 katlı bina çöktü: Bir aile enkaz altında
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde altında bir iş yeri de bulunan çok katlı bina çöktü. Kocaeli Valisi, enkaz altında 5 kişinin bulunduğunu açıkladı.
ÇETKODER'DEN ANLAMLI 29 EKİM KUTLAMASI
CUMHURİYETİMİZN 102.YILI KUTLU OLSUN. 81 İLİN HER BİRİNDE 10 ADET ‘CUMHURİYET ÇINARI’ 'CUMHURUYET ÇAM' FİDESİ TOPRAKLA BULUŞACAK..
Sanayi Odası, birlik, beraberlik ve çözümün öncüsü olacaktır
Çalışmaları hızla devam eden Mersin Sanayi Odası Platformu üyeleri Serdar Yıldızgörer, Mehmet Orgun ve Ali Kıraç, Mersin Sanayi Odası’nın kurulmasıyla kentte sanayi yatırımlarının önünün açılacağını, sanayicinin sorunlarına çözüm arayışlarının artacağına dikkat çekti.