GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…
GÜNDEMGazeteci Yazar ve iktisatçı Mustafa Göktaş, 1987 de kurduğu HAVADİS isimli Gazeteyi tek başına 30 yıl boyunca çıkardı. 4 renk web ofset baskılı 16 sayfalık 57/82 ebattaki gazete bölgesel nitelikli idi.
Aşağıdaki resimde, 1987 yılında Havadis gazetesinin merkez ofisinde genel yayın yönetmeni Mustafa Göktaş ile Dönemin Mersin vali yardımcısı İsmail Çilburunoğlu memleket ve millet meselelerini konuşuyorlar.
Aşağıdaki resimde, HAVADİS Gazetesi kurulduğu zaman Adana ilinde Güneş gazetesi tesislerinde basılıyor, bizde o zamanın revaçta olan aracı, Renault marka otomobilimizle her gün Adana yapıyor gazetelerimizi alıp geliyoruz.
Aşağıdaki resimde, 1987 Kapalı spor salonda dönemin GSB il müdürü Necati Demir, GSB şube müdürü rahmetli Mehmet Uzunkoca, Ortada Mustafa Göktaş, arka sırada ise Rahmetli Gazeteci Nevzat Kelleli, basket maçını izliyorlar….
Aşağıdaki resimde. 1987 yılı Mersin İl sağlık efsane müdürü Dr. Yılmaz Aksoy Havadis Genel yayın yönetmeni Mustafa Göktaş ile il koordinasyon kurulu toplantısı öncesi çay molasındalar.
İlginizi Çekebilir
Zaharova: Batı birliklerinin Ukrayna’ya konuşlandırılması kesinlikle kabul edilemez
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Batı birliklerinin Ukrayna topraklarına konuşlandırılmasının Rusya açısından ‘kabul edilemez’ olduğunu belirtti.
Almanya'da yayaların arasına dalan sürücüye müebbet hapis
Almanya'da otomobilini kasıtlı olarak yayaların üzerine sürerek 2 kişinin ölümüne, 14 kişinin yaralanmasına yol açan sanık ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
AB zirvesinde gözler Rus varlıklarında
AB liderleri bugün Brüksel'de toplandı. Gündemin en önemli maddesi Ukrayna'ya destek için dondurulan Rus varlıklarının kullanılıp kullanılmayacağı.
Edirne'de köftenin tarifi yeniden yazıldı
Edirne’de uzun yıllardır hizmet vermesine rağmen değeri yeterince bilinmeyen işletmeler arasında yer alan Serhad Tava Ciğer ve Izgara, üç kuşaktır süren köfte ve ızgara geleneğiyle kentin gastronomi hafızasında önemli bir yer tutuyor.