İBRAHİM KARDEŞİMİZİ HAKKA UĞURLADIK
GÜNDEMSiirt’in köklü ailelerinden olan Akay’lar dan RAHMETLİ ENVER AKAY’IN oğlu, Mersin de patiseri ve cafe işletmeciliğinin öncüsü, doğal EKMEK FABRİKASI SAHİPLERİNDEN tertemiz bir insan olan İBRAHİM AKAY hakkın rahmetine kavuştu.
Geçirdiği ani bir kalp krizi ile yaşamını yitiren İbrahim Akay, dürüst ve çalışkanlığı ile bilinen namuslu bir iş insanı idi. Her zaman güler yüzü ile insanlara hizmet sunan, fakir ve fukara dostu olarak bilinen güzel ve yiğit bir kardeşimizi hakka uğurladık.
Merhum İbrahim Akay kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabrı cemil ve başsağlığı dileriz. Allah başka acılar göstermesin.
Nurlar içinde yatsın, mekânı cennet olsun. Rabbim merhameti ile muamele etsin.
MUSTAFA GÖKTAŞ
İlginizi Çekebilir
Zaharova: Batı birliklerinin Ukrayna’ya konuşlandırılması kesinlikle kabul edilemez
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Batı birliklerinin Ukrayna topraklarına konuşlandırılmasının Rusya açısından ‘kabul edilemez’ olduğunu belirtti.
Almanya'da yayaların arasına dalan sürücüye müebbet hapis
Almanya'da otomobilini kasıtlı olarak yayaların üzerine sürerek 2 kişinin ölümüne, 14 kişinin yaralanmasına yol açan sanık ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
AB zirvesinde gözler Rus varlıklarında
AB liderleri bugün Brüksel'de toplandı. Gündemin en önemli maddesi Ukrayna'ya destek için dondurulan Rus varlıklarının kullanılıp kullanılmayacağı.
Edirne'de köftenin tarifi yeniden yazıldı
Edirne’de uzun yıllardır hizmet vermesine rağmen değeri yeterince bilinmeyen işletmeler arasında yer alan Serhad Tava Ciğer ve Izgara, üç kuşaktır süren köfte ve ızgara geleneğiyle kentin gastronomi hafızasında önemli bir yer tutuyor.