KAMUOYUNA DUYURULUR…
EKONOMİDeğerli haberanaliz.net okurları ve kıymetli kamuoyuna seslenmek istiyoruz. BİZ TİCARİ KURULUŞ DEĞİLİZ. Haber sitemiz MİLLETİMİZİN MÜŞTEREK SESİ olsun diye burada, sizlerle.
Bu itibarla; Sitemizde haberlerinin yayınlanmasını isteyenler, SİYASİ PARTİLER, MİLLETVEKİLLERİ, BELEDİYE BAŞKANLARI, STK ÖRGÜTLERİ, RESMİ VE ÖZEL KURUM KURULUŞLAR, DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTLERİ, SENDİKALAR, MESLEK ODALARI, TÜM VATANDAŞLARIMIZ aşağıdaki e posta adresimize BÜLTEN ve AÇIKLAMALARINI gönderebilirler. Gönderirken mutlaka kendilerine ait olan resimde ilave ederek atarlarsa, gönderileri o resim ile yayına girer. Önemli bir mesele de, BİZE BÜLTEN VE HABER ATANLARIN kendilerine ulaşacağımız cep telefonlarını da atmalarıdır. Çünkü yayına alır almaz vatsap ile linkini sizlere atıyoruz.
Ayrıca, burada yayınladığımız açıklamalarınızı kendi tivit hesabımızda ve facebook gurubumuzda yayınlıyoruz. Onların adresleri aşağıya çıkarılmıştır takip edebilirsiniz.
Tivitır: https://twitter.com/batuhansezer006
Facebook : https://www.facebook.com/groups/haberanaliz.net/
E postamız: batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com
SAYGI VE SEVGİLERİMİZLE.
TEKRAR EDİYORUZ TİCARİ KURULUŞ DEĞİLİZ, REKLAM İLAN ALMIYORUZ.
HABERANALİZ.NET
İlginizi Çekebilir
Emeklilerin derin sefaleti: Başkent’te 80 bin muhtaç emekli
Sefalet ücretine mahkum edilen, otel odalarında yaşam mücadelesi veren emeklilerin içinde bulunduğu çarpıcı tablo, ABB verileriyle bir kez daha ortaya konuldu. 2024’te 22 bin 567 olan ABB’nin emekli desteğinden yararlanan yardıma muhtaç emekli sayısı, Aralık 2025 itibarıyla 80 bin 880’e ulaştı.
Almanya 512 milyar euroyla rekor borçlanmaya gidiyor
Alman hükümeti, yüksek yatırım harcamaları nedeniyle 2026'da finans piyasalarından 512 milyar euro borçlanmayı planlıyor. Böylece borçlanma pandemi ve Ukrayna savaşı dönemlerini dahi aşmış olacak.
Merkez Bankası politika faizini yüzde 38’e indirdi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 39,5’ten yüzde 38’e indirilmesine karar verdi.
ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’DEN MİLLİ GELİR ELEŞTİRİSİ: “ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR”