MEZİTLİ MASAL PARK DAN AİLELER RAHATSIZ, YOK MU DENETLEYECK?
EKONOMİMersin'in merkez sahil beldesi ilçesi olan MEZİTLİ Yeni mahalle Bahar caddesi uzantısındaki MASAL PARK her tür rezaletin yer aldığı ortam oldu diyen vatandaşlar, yetkili etkili arıyorlar.
Parkta sere serpe yatan Ayyaş, berduşların kol gezdiğini söyleyen vatandaşlar, "Açıkta ALKOL alıp nara atanlar, Çırılçıplak gezenler, yiyip içip tüm çeri çöpü parkın içine atanlar bir kenara dursun, GECELER, özelikle saat 20.oo ile 03.oo arası madde bağımlıları, bali çekenler, uyuşturucu kullananlar hayat kadınlarını seks yaptığı yer haline geldi. Burada yaşayan biz aileler bu rezil durumdan muzdaripiz. Allah rızası için gece bakçileri ve polisler bu saatlerde denetimi arttırsınlar" demekteler.
İlginizi Çekebilir
Emeklilerin derin sefaleti: Başkent’te 80 bin muhtaç emekli
Sefalet ücretine mahkum edilen, otel odalarında yaşam mücadelesi veren emeklilerin içinde bulunduğu çarpıcı tablo, ABB verileriyle bir kez daha ortaya konuldu. 2024’te 22 bin 567 olan ABB’nin emekli desteğinden yararlanan yardıma muhtaç emekli sayısı, Aralık 2025 itibarıyla 80 bin 880’e ulaştı.
Almanya 512 milyar euroyla rekor borçlanmaya gidiyor
Alman hükümeti, yüksek yatırım harcamaları nedeniyle 2026'da finans piyasalarından 512 milyar euro borçlanmayı planlıyor. Böylece borçlanma pandemi ve Ukrayna savaşı dönemlerini dahi aşmış olacak.
Merkez Bankası politika faizini yüzde 38’e indirdi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 39,5’ten yüzde 38’e indirilmesine karar verdi.
ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR
CHP’Lİ BAŞEVİRGEN’DEN MİLLİ GELİR ELEŞTİRİSİ: “ASGARİ ÜCRETLİ KİŞİ BAŞINA DÜŞEN MİLLİ GELİRİN ÜÇTE BİRİNİ, EMEKLİ DÖRTTE BİRİNİ ALABİLİYOR”