© Haberanaliz.net 2005

NİYE AÇIK DEĞİL PAZARLIK ALIM?

Mersin TOROSLAR Belediyesinin bir ihalesi dikkatimizi çekti. Bu ihale neden AÇIK usul değil de PAZARLIK usulü yapıldı? Böylesine büyük rakamlı işin (13 Milyona yakın) AÇIK şekilde yapılması gerekmez miydi? İşte işin detayları:

TOROSLAR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ,

2024/776809 ihale kayıt numarası ile,

"Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Araç Kiralama Hizmeti Alımı İşi" ni 11.6.2024 günü saat 14.oo da ihaleye çıkar.

İşin türü, hizmet alımı..Pazarlık (MD 21 B) maddesine göre alım yapılıyor.

İdarece belirlenen yaklaşık maliyet ise 14.388.053,26 TRY olarak belirlenmiş. İhale sonuna kadar kimsenin bilmesi mümkün değil. Gizli.

İşin süresi, (25.06.2024 - 25.09.2024) 3 ay.

3 kişi dosya bakmış, 2 kişi teklif atmış bir kişide iş kalmış.

25.06.2024 günü o kişi ile 12.727.500,00 TRY ile sözleşme imzalanmış.

İşi alan firma, DOĞAL TEMİZLİK İNŞAAT ENERJİ MADENCİLİK NAKLİYE KURUMSAL KİRALAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ/ Denizli firması.

KDV HARİÇ 12.727.500,00 TRY

YANİ, 12 MİLYON 7 YÜZ 27 BİN 5 YÜZ LİRA.

Eski para ile yaklaşık 13 TRİLYONA Yakın.

 

ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ.

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir.

Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com 

İlginizi Çekebilir

İYİ AKTARMIŞLAR?!!!

Mersin’in BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ile ilgili geçmiş DÖNEMLERDE DE çok sayıda benzer haber yapmıştık. O günden bu güne değişen bir şey olmamış, yine milyonluk alım ve yine pazarlıklı alım olarak gerçekleştirmişler. Sürekli yazıyor ve ilgililerini uyarıyoruz. Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut… Biliyorsunuz, Ekonomik gidişatımız belli… BELEDİYELERİN mali durumları belli… Ancak HALEN MİLYONLUK ALIMLARI PAZARLIK USULÜ İLE YAPIYORLAR. Tüyü bitmedik yetimin hakkı, şehidin hakkı olan BEYTÜLMALDAN yapılan ihaleler ve alımlar bunlar. Bu alımlar AÇIK yapılsa olmaz mı?! Neden Pazarlıklı alım ve doğrudan temin metotları tercih ediliyor?! Halkçı belediyecilik, sosyal belediyecilik anlayışı bu mu?! İhale işinin adı: “Belediye Atıklarının Katı Atık Aktarma İstasyonlarından Düzenli Depolama Tesislerine Taşınması Ve Aktarma İstasyonlarının İşletilmesi Hizmet Alım İşi” olduğu için haber başlığında İYİ AKTARMIŞLAR dedik…

Silifke’nin yoğurdu bu ihaleyi kim doğurdu?!

Mersin’in SİLİFKE ilçesi Belediyesi ile ilgili geçmiş yönetim ile ilgili çok sayıda benzer haber yapmıştık. Yönetim el değiştirmiş ama zihniyet değişmemiş, O günden bu güne değişen bir şey olmamış, yine milyonluk alım ve yine pazarlıklı alım olarak gerçekleştirmişler. Sürekli yazıyor ve ilgililerini uyarıyoruz. Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut… Biliyorsunuz, Ekonomik gidişatımız belli… BELEDİYELERİN mali durumları belli… Ancak HALEN MİLYONLUK ALIMLARI PAZARLIK USULÜ İLE YAPIYORLAR. Tüyü bitmedik yetimin hakkı, şehidin hakkı olan BEYTÜLMALDAN yapılan ihaleler ve alımlar bunlar. Bu alımlar AÇIK yapılsa olmaz mı?! Neden Pazarlıklı alım ve doğrudan temin metotları tercih ediliyor?! Halkçı belediyecilik, sosyal belediyecilik anlayışı bu mu?!

TOROSLARDA “TANTİRİTİNTON” DÖNEMİ…

Mersin’in TOROSLAR ilçesi Belediyesi ile ilgili benzer bir haberimizi “NİYE AÇIK DEĞİL PAZARLIK ALIM?” başlığı ile 8.Temmuz.2024 günü sizlere duyurmuştuk. O günden bu güne değişen olmamış, yine milyonluk alım ve yine pazarlıklı alım olarak gerçekleştirmişler. Sürekli yazıyor ve ilgililerini uyarıyoruz. Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut… Biliyorsunuz, Ekonomik gidişatımız belli… BELEDİYELERİN mali durumları belli… Ancak HALEN MİLYONLUK ALIMLARI PAZARLIK USULÜ İLE YAPIYORLAR. Tüyü bitmedik yetimin hakkı, şehidin hakkı olan BEYTÜLMALDAN yapılan ihaleler ve alımlar bunlar. Bu alımlar AÇIK yapılsa olmaz mı?! Neden Pazarlıklı alım ve doğrudan temin metotları tercih ediliyor?! Halkçı belediyecilik, sosyal belediyecilik anlayışı bu mu?!

İHALEMİZ TARSUSİ OLMUŞ!!!

Sürekli yazıyor ve ilgililerini uyarıyoruz. Yürürlükte tasarruf genelgeleri mevcut… Biliyorsunuz, Ekonomik gidişatımız belli… BELEDİYELERİN mali durumları belli… Ancak HALEN MİLYONLUK ALIMLARI PAZARLIK USULÜ İLE YAPIYORLAR. Tüyü bitmedik yetimin hakkı, şehidin hakkı olan BEYTÜLMALDAN yapılan ihaleler ve alımlar bunlar. Bu alımlar AÇIK yapılsa olmaz mı?! Neden Pazarlıklı alım ve doğrudan temin metotları tercih ediliyor?! Halkçı belediyecilik, sosyal belediyecilik anlayışı bu mu?!

TÜM HABERLER