Polis ekiplerinden İBB'ye operasyon: MEDYA AŞ'nin bilgisayarına el konuldu
GÜNDEMİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz hafta İBB’ye bağlı Medya AŞ’nin ihaleleriyle ilgili harekete geçti. Bu kapsamda, şirketten ihale alan 21 firmaya dair bilgi ve belgeler talep edildi. Bugün ise polis ekipleri Medya AŞ’ye giderek muhasebe kayıtlarının bulunduğu bilgisayara el koydu.
CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İstanbul Medya AŞ'de, savcılık talimatıyla mali suçlar polisleri tarafından arama gerçekleştirildi.
21 ŞİRKETLE İLGİLİ BELGE TALEBİ
Soruşturma kapsamında, Medya AŞ'den ihale alan 21 şirketle ilgili bilgi ve belge talep edildi.
YÖNETİM KURULU BAŞKANI MURAT ONGUN
İBB'nin iştiraklerinden biri olan İstanbul Medya AŞ'nin yönetim kurulu başkanlığını Murat Ongun, genel müdürlüğünü ise Pınar Türker üstleniyor.
Ayrıntılar geliyor...
İlginizi Çekebilir
Yolsuzlukla suçlanan kardinal Becciu, Papa Francis'in halefinin seçileceği toplantıya katılmayacak
Vatikan'daki ilk derece mahkemesi tarafından 2023 yılında zimmetine para geçirmekten suçlu bulunan kardinal, günler süren tartışmaların ardından yeni Papa'nın seçileceği toplantıya katılmama kararı aldı.
AB hükümetleri, iklim politikaları hakkındaki dezenformasyonla mücadeleyi görüşüyor
AB'nin iklim ve çevre politikalarını hedef alan dezenformasyon ve propaganda faaliyetleri, İspanya ve Portekiz’deki felaket niteliğindeki elektrik kesintisinden yalnızca bir gün sonra, Salı günü çevre bakanlarının gündemindeydi.
Trump'ın vergileri Çin'e bir hediye: ABD'nin güvenilirliğini zayıflattı
ABD medyası, Başkan Donald Trump'ın uyguladığı gümrük vergilerinin, Çin lideri Şi Cinping için ‘gerçek bir hediye’ haline geldiğini, zira dünya genelinde ABD'ye olan güvenin sarsıldığını belirtti.
DUAYEN BELEDİYE BAŞKANI BOLAT ÜSTAD GÖKTAŞ’I ZİYARET ETTİ
ARAŞTIRMACI Gazeteci Yazar ve iktisatçı, Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı, haberanaliz.net kurucusu, Havadis Gazetesi Sahibi Mustafa Göktaş’ı Mersin MEZİTLİ ilçesi özel ofisinde ziyaret etti. Bu ziyaret de memleket meseleleri konuşulurken, Bolat’ın Mersin Seçilmiş Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri Dayanışma Derneği’ni kurduğu otaya çıktı.