© Haberanaliz 2023

İSTANBUL’U KOŞUYORUM AVRUPA ETABI YARIN

İBB Spor İstanbul’un düzenlediği İstanbul’u Koşuyorum Avrupa etabı nedeniyle Pazar günü tarihi yarımadada bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul’un organize ettiği İstanbul’u Koşuyorum Avrupa etabı Pazar günü koşulacak. 6 bin kişinin kayıt yaptırdığı ve “Colour Run-Renkli Koşu” temasıyla gerçekleştirilecek etkinlik nedeniyle, İstanbul’un Tarihi Yarımada bölgesindeki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

BAZI YOLLAR 5 SAAT KAPALI KALACAK

Etkinliğin olduğu, 6 Ekim Pazar günü 06.00-11.00 saatleri arasında; Kennedy caddesi / Eminönü-Yenikapı yönü, Kennedy caddesi / Zeytinburnu-Yenikapı yönü, Namık Kemal caddesi, Mustafa Kemal caddesi, Segah sokak, Kumluk sokak, Şair Sermet soka, Aksakal sokak ve Ahırkapı sokak trafiğe kapalı olacak.

KOŞU SAAT 08.30’DA BAŞLAYACAK

Yenikapı’da ilk olarak saat 08.30’da 10 km koşacak olan sporculara start verilecek. Ardından 5 km koşacak olanlar 8.45’te koşuya başlayacak. 10 km koşan sporcular Gülhane kapısını geçtikten sonra dönüş alıp, tekrar Yenikapı’da yarışı bitirecek.

İlginizi Çekebilir

Başkan Aras Macaristan Muğla-Denizli Fahri Konsolosluğu’nun Açılışına Katıldı

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Macaristan Muğla-Denizli Fahri Konsolosluğu’nun açılışına katıldı. Başkan Aras “Macaristan Muğla Konsolosluğu’nun açılması bizim de mottomuz olan “Dünya Kenti Muğla” vizyonuna çok önemli katkı sunacak” dedi.

Baby Reindeer: ABD'de mahkeme dizinin 'gerçek hikaye' olarak sunulamayacağına hükmetti

Netflix’te 2024’ün en çok izlenenlerinden olan Baby Reindeer dizisi ile ilgili California’da açılan bir davadan önemli bir karar çıktı. Mahkeme, yapımda 'tacizci' olarak resmedilen Fiona Harvey’nin dizinin 'gerçek hikayeye' dayanmadığı iddiasıyla açtığı davayı haklı buldu.

Bozova Kırsalına Asfalt Yol

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozova ilçesi kırsalında deforme olan yolları asfaltla buluşturdu. 13 ilçeye eşit bir şekilde hizmet götüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu anlamda kırsal yollar daha konforlu hale getiriliyor.

KONYA’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI KUTLANIYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni nesillere temiz bir çevre bırakmak, doğayı korumak, hava kirliliğini önlemek amacıyla düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında her yaştan vatandaş için farkındalık çalışmalarını sürdürüyor. Bisiklet yollarında reflektörlü yelek dağıtan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin bisiklet konusunda bilinçlenmesi için de eğitimler verdi. Hafta kapsamında “Lise Öğrencileri Bisikletle Şehri Keşfediyor” temasıyla düzenlenen etkinlikte ise, öğrenciler bisikletlerle rehber eşliğinde çeşitli müzeleri ve tarihi camileri ziyaret etti.

TÜM HABERLER