© Haberanaliz 2023

Karaçelik, yeni filminin prömiyerini New York'ta yaptı

'Sarmaşık', 'Gişe Memuru' ve 'Kelebekler' filmleriyle tanınan yönetmen Tolga Karaçelik'in yeni filmi 'Sığ Hikaye' prömiyerini New York Tribeca Film Festivali'nde yaptı. Gösterime filmin başrolünde yer alan dünyaca ünlü oyuncu Steve Buscemi de katıldı.

Tolga Karaçelik’in yeni filmi 'Sığ Hikaye' (The Shallow Tale of a Writer Who Decided To Write About A Serial Killer) dünya prömiyerini, filmin çekimlerinin de yapıldığı New York’ta düzenlenen 2024 Tribeca Film Festivali’nde yaptı.

Biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenen film, festivalin yıldız isimlerin prömiyerlerine ev sahipliği yapan Spotlight bölümü kapsamında 8 Haziran’da ilk kez izleyiciyle buluştu.

Kara komedi türündeki film, Kelebekler filmi ile Sundance Film Festivali'nden ödülle dönen Karaçelik’in yanı sıra dünyaca ünlü başrol oyuncuları Steve Buscemi, Britt Lower ve John Magaro’nun da katılımıyla gösterildi.

ÇEKİMLER 22 GÜN SÜRDÜ

Kara komedi türündeki filmin 22 gün süren çekimleri New York’un farklı noktalarında; post prodüksiyon çalışmaları ise New York, Los Angeles ve İstanbul’da gerçekleşti.

Filmin yapımcılığını Sinan Eczacıbaşı, Alihan Yalçındağ ve Scott Aharoni tarafından kurulan Curious Gremlin ve Wren Arthur ile Steve Buscemi’nin Olive Productions şirketleriyle birlikte Tolga Karaçelik ve Alex Peace Power üstleniyor. Filmin uygulayıcı yapımcıları ise Britt Lower, John Magaro, Kanat Doğramacı (Asteros Film), Ali Yürüer, Aret Taşçıyan ve Irmak Pakdemir (Pakpictures).

EMMY ÖDÜLLÜ MÜZİK SÜPERVİZÖRÜ

Görüntü yönetmenliğini, "Black Bird" ile Emmy ödülü alan ilk kadın görüntü yönetmeni Natalia Kingston’ın; prodüksiyon tasarımını "American Honey", "Hanna" gibi yapımlara imza atan Lance Mitchell’in üstlendiği filmin müzik süpervizörlüğünü Emmy ödüllü Ciara Elwis yapıyor.

Dünya çapındaki haklarını ABD merkezli şirketler CAA Media Finance ve UTA’in yönettiği filmin kurgusu ise Evren Luş’un imzasını taşıyor.

BİR YAZAR VE SERİ KATİLİN ARKADAŞLIĞI

Kara komedi türündeki film, boşanma sürecinin ortasında bocalayan bir yazar ile ona gündüzleri evliliği, geceleri ise yeni kitabında kaleme aldığı cinayetler için danışmanlık yapan emekli bir seri katilin arkadaşlığını konu alıyor. (KÜLTÜR SANAT)

- artı gerçek

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER