© Haberanaliz 2023

Marion Cotillard, 'The Morning Show'un yeni sezonunda

Dünyaca ünlü Fransız oyuncu Marion Cotillard, Appl TV+ dizisi 'The Morning Show'un 4. sezonu için imza attı. Çoğunlukla sinema filmlerinde yer alan oyuncu bu dizide Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston ile birlikte yer alacak.

'Cesaretin Var Mı Aşka' ( Jeux d'enfants), Paris'te Gece Yarısı' (Midnight in Paris), 'Kaldırım Serçesi' (La Vie En Rose), 'Başlangıç' (Inception) ve Batman: Kara Şövalye Yükseliyor (Dark Knight Rises) gibi yapımlardaki oyunculuk performanslarıyla şöhreti Fransa'dan dünyaya yayılan oyuncu Marion Cotillard 'The Morning Show'un dördüncü sezonunda rol almak üzere Apple TV+ ile anlaştı.

Oscar ödüllü oyuncu, Apple TV+ dizisinin yeni sezonunda başrol oyuncuları Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston'ın yanı sıra Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee, Jon Hamm ve Nicole Beharie ile birlikte yer alacak.

AVRUPALI BİR İŞLETMECİYİ CANLANDIRACAK

Variety'nin haberine göre Cotillard, "ünlü bir Avrupalı aileden gelen bilgili bir işletmeci" olarak tanımlanan Celine Dumont rolünü canlandıracak.

Mornimg Show'un yeni sezonu, kariyerini sinema filmleriyle inşa eden Cotillard'ın üstlendiği birkaç TV rolünden biri olarak öne çıkıyor. Cotillard 2008 yılında 'Kaldırım Serçesi' ile 2015'te 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında Oscar kazanmıştı. (KÜLTÜR SANAT) - artı gerçek

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER