© Haberanaliz.net 2005

MERSİN BAROSUNA GENÇ AVUKAT ADAY

Açıklamasını: "MEVCUT DURUMA TEPKİMİZDEN DOLAYI ( TEPKİLİ AVUKATLAR ADINA) MERSİN BARO BAŞKANLIĞI’NA ADAYIZ. AVUKAT BURAK CANLI" siyerek yapan avukattan ilginç paylaşımlar:

1- ÖNEMLİ OLAN BENİM DEĞİL SİZİN KAÇ OY VEREREK TEPKİ KOYDUĞUNUZDUR. SEÇİLİRSEM BÜROMU KAPATIP MESLEKTAŞLARIMIZIN 7-24 YANLARINDA OLACAĞIM.

2- BİRÇOK BARODA OLDUĞU GİBİ NESCAFE VE ÇAYDAN ÜCRET ALINMAMALIDIR. AÇIK İÇEÇEK SİSTEMİ İLE ÇALIŞANLAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİDİR. BÜTÇE DOĞRU, ETKİLİ, TASARRUFLU KULLANILMALIDIR. OTOPARKIN ÜCRETSİZ OLMASI SAĞLANAMIYORSA, İŞLETME MESLEKTAŞLARIMIZIN BİR TAKIM GİDERLERİNİN SAĞLANABİLMESİ İÇİN ESKİ ADLİYEDE OLDUĞU GİBİ BARO TARAFINDAN DEVRALINMALIDIR.

3- DİĞER ODALARIN YAPTIĞI GİBİ, BAROMUZDA MESLEKTAŞLARIMIZ İÇİN CÜZİ BİR ÜCRET KARŞILIĞINDA DEFTERLERİNE BAKABİLECEK, EN AZ 3 ADET MUHASEBECİYİ BAĞLI ÇALIŞAN OLARAK MERSİN BAROSUNDA GÖREVLENDİRMEK MECBURİDİR.

MEVCUT DURUMA TEPKİMİZDEN DOLAYI ( TEPKİLİ AVUKATLAR ADINA) MERSİN BARO BAŞKANLIĞI’NA ADAYIZ. AVUKAT BURAK CANLI

NOT: BAŞKANLIĞA, YÖNETİME, DENETİME, DİSİPLİNE, DELEGELİKTE MESLEKTAŞLARIMIZ, TEPKİSİNİ KOYUP BİR ÇİZİK ATARAK İSMİMİZİ YAZIP TARAFIMIZA OY VEREBİLİRLER.“T. B. B. A. K. Y. Madde 54 — … Oy pusulasında yazılı isim çizilip yerine başkası yazılabilir.”

İlginizi Çekebilir

İngiltere'de iş başvurusuna yanıt 48 yıl sonra geldi

Hayalindeki işe yaptığı başvuruya 48 yıl boyunca yanıt alamayan bir kadın, sonunda bunun nedenini kendisine ulaşan bir mektupla çözdü.

Nobel Tıp Ödülü: mikroRNA çalışmaları için iki bilim insanına verildi

Nobel Tıp 2024 Ödülü, mikroRNA üzerine yaptıkları çalışmalar nedeniyle ABD'li bilim insanları Victor Ambros ve Gary Ruvkun'a verildi.

Gazzeliler anlatıyor: 'Burası artık sadece her yere dağılan mezarlıklardan ibaret'

7 Ekim 2023'te Hamas, İsrail'in güneyine daha önce görülmemiş saldırılar düzenledi. Çoğu sivil çok sayıda kişinin öldüğü saldırılarda 251 kişi de rehin alındı.

ÇİFTÇİYE 18 FARKLI TÜRDE TARIMSAL DESTEK VERECEK

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 üretim sezonunda fidan, fide ve tohum olarak 18 farklı türde tarımsal destekleme yapacak. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hayvancılıkta kaba yem açığının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla çiftçilere yüzde 50 hibe destekli Macar fiği ve korunga desteğinde bulundu. Özellikle daha az su isteyen bitkileri teşvik ettiklerini ifade eden Başkan Altay, “Tüm çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Onlar üretmeye devam etsinler, Konya Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü tarımsal destekte onlarla birlikte olacağız. Konya, sadece kendisi için değil Türkiye’nin gıda güvenliği için de önemli üretimler gerçekleştiriyor” dedi.

TÜM HABERLER