© Haberanaliz.net 2005

MERSİN MHP’DE TABAN İSYAN HALİNDE

Mersin MHP tabanında yerel seçimlerin yenilgisinin nedenlerini içeren tartışmalar devam ediyor. Bu arada MHP’de geçmiş dönem de yöneticilik yapan isimlerde sosyal medyada tepki gösteren paylaşımlar yapıyorlar.

Mersin’de Metin Ateş isimli partili ve yöneticilerden olduğunu yazan kişi bu gün saat 20 sularında bir paylaşım yaptı. 20.35 de ekran görüntüsü olarak bize ulaştı. İlerleyen dakikalarda ise ilginç gelişmeler yaşandı.

Kısa süre içinde paylaşıma BEĞENİ ve yorumlar yağmaya başladı.

İşte paylaşımın içeriği:

DEVA KOLEJİ'NE DÖN LÜTFEN

2019 Yerel Seçimlerinde Ben Milliyetçi Hareket Partililer ile Tırmıl Sanayiini gezmem diyen şahıs ile 2. Bölgeyi geziyorsun. Her seçimde artık ben yokum deyip temcit pilavı usulü önümüze kendini bir daha sunuyorsun. Yahu sen ilk İlçe Başkanı olduğunda beni arayıp " Murat abide benim bozkurt yapan resmim var mı? " diye soransın. Ben 10 yıl siyasete ara verdim bilader deyip 10 dakika sonra yanımdaki adamı arayıp" Yeni bir oluşuma gidiyoruz, birlikte hareket edelim mi" diyensin. Mersin sana  verebileceği herşeyi verdi. Sana düşende bu teşekkür ziyareti, hatırlatma ziyareti, gündemde kalma ziyareti vs bir yana bırakıp Mersin Ülkücülerini artık rahat bırakmandır.
 Serdar Soydan; Alacağın her sıfatı aldın, vakit ödeme vakti, Ülkücü olduğunu ispatlama demidir. 

Metin ATEŞ
MHP Mersin İl Yönetim Kurulu Üyesi
(Bence binlerce Ülkücünün edep cüretkarlığını yaptım. Haddimi aştım, affoluna)

İşte o paylaşım, altına gelen yorumların an itibari ile haberi yayına aldığımız anda ekran görüntüsü:

Metin ateş isimli MHP'li bir süre önce aşağıdaki paylaşımıda yaptı:

 

İlginizi Çekebilir

Gürer: “Vatandaş bankalara 3,4 trilyon TL borçlu”

CHP Niğde Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Türkiye’nin en büyük 10 bankasının gayrimenkul satışlarına ait verilerini irdeledi. Borçlarını ödeyemeyenlerin ipotek ettirdikleri gayrimenkullerin, bankalar tarafından satışa çıkarıldığına dikkat çekti. Gürer, ayrıca çiftçilerin tarlalarının, çiftliklerinin ve çeşitli meyve bahçelerinin de bankalar tarafından satışa çıkarıldığını vurguladı. Tarım sektöründeki kredi borcunun bir ayda aylık 31,5 milyar TL arttığına dikkat çekti.

Gürsel Tekin: "Uyuşturucuyla İlgili Çarpıcı İstatistikler”

İstanbul Fatih’te geçtiğimiz gün yaşanan korkunç olay, 19 yaşındaki Semih Çelik’in iki kadını vahşice katletmesiyle sonuçlandı. Bu trajedi, yalnızca bireysel bir suç vakası değil, aynı zamanda toplumumuzun gençlerini yutan uyuşturucu bataklığının doğrudan bir sonucudur. Aylardır Türkiye’nin dört bir yanını dolaşıyor, sokak sokak gezip muhtarlarla, ailelerle görüşüyorum. Her gün aynı hikâyelerle karşılaşıyorum: Gençlerimiz göz göre göre bu batağa sürükleniyor ve bu mesele artık göz ardı edilemez bir hal aldı.

Hamas yöneticisi 7 Ekim saldırıları hakkında BBC'nin sorularını yanıtladı

Hamas'ın Gazze dışındaki en kıdemli yöneticisi olan Halil el Hayya, BBC'ye verdiği mülakatta, örgütün Orta Doğu'da provoke ettiği ve binlerce kişinin ölümüne neden olan krizin meşru olduğunu söyledi.

İsrail-Lübnan-İran hattındaki gelişmeler Türkiye'yi nasıl etkileyebilir?

Hamas'ın 7 Ekim 2023'te İsrail'de düzenlediği saldırılar. İsrail'in Gazze'de büyük yıkıma yol açan askeri harekatı. Hamas'ın siyasi lideri İsmail Haniye'nin İran'da, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın Lübnan'da İsrail tarafından hedef alınıp öldürülmeleri. İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırıları. Ve Hizbullah'la çatışmalar sonrası İsrail'in bir kez daha Lübnan'ı işgale başlaması.

TÜM HABERLER