© Haberanaliz.net 2005

MHP'LİNİN SERDAR SOYDAN TEPKİSİ BİTMİYOR

Mersin MHP tabanında yerel seçimlerin yenilgisinin nedenlerini içeren tartışmalar devam ederken, MHP’de geçmiş dönem de yöneticilik yapan isimler ve parti tabanında emek vermiş eski ocakçılar da sosyal medyada tepki gösteren paylaşımlar yapmaya devam ediyorlar.

Mersin’de Metin Ateş isimli partili ve yöneticinin yaptığı ve bizim de haber hattına aldığımız aşağıdaki paylaşımdan sonra:

https://www.haberanaliz.net/haber/mersin-mhpde-taban-isyan-halinde-21581

Sami Öztürk isimli Sosyal medya kullanıcısı MHP'li eski ocakçının herkese açık profil ile kendi sayfasında  ardı ardına yaptığı paylaşımlar ile Mersin'e Büyükşehir adayı yapılan ve seçimi kaybeden Serdar Soydan'a ve parti yönetimine seslendi. O paylaşımların altına ise yine MHP kökenlilerden acayip yorumlar geldi.  İşte o paylaşımları:

SAMİ ÖZTÜRK BU GÜN 15.26 DA YENİ BİR PAYLAŞIM YAPTI. ALTINA ESKİ İL BAŞKANI KORUMASI OLAN ENGİN ÖZEN'DE YORUM YAZDI ODA AŞAĞIDA:

 

haberanaliz.net/ ÖZEL

İlginizi Çekebilir

AKDENİZ BELEDİYESİNDE'Kİ ÖĞRETMENLER GERİ ÇEKİLDİ

Mersin'in Akdeniz ilçesi DEM'li Belediyesindeki öğretmenler tasarruf genelgesi bahane edilerek geri çekildiler. Başkanlık açıklama yaptı:

IRAK MECLİSİ MALİYE KOMİSYONU BAŞKANI DOSKİ, TOPÇU’NUN MİSAFİRİ İDİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, külliye de hiç boş durmuyor. Her gün değişik bir faaliyet ve aktiviteye imza atan Topçu, bu kez, Irak meclisi maliye komisyonu başkanı Halil Gazi DOSKİ başkanlığındaki heyeti külliyedeki makamında kabul ederek ağırladı.

Gürer: “Vatandaş bankalara 3,4 trilyon TL borçlu”

CHP Niğde Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Türkiye’nin en büyük 10 bankasının gayrimenkul satışlarına ait verilerini irdeledi. Borçlarını ödeyemeyenlerin ipotek ettirdikleri gayrimenkullerin, bankalar tarafından satışa çıkarıldığına dikkat çekti. Gürer, ayrıca çiftçilerin tarlalarının, çiftliklerinin ve çeşitli meyve bahçelerinin de bankalar tarafından satışa çıkarıldığını vurguladı. Tarım sektöründeki kredi borcunun bir ayda aylık 31,5 milyar TL arttığına dikkat çekti.

Gürsel Tekin: "Uyuşturucuyla İlgili Çarpıcı İstatistikler”

İstanbul Fatih’te geçtiğimiz gün yaşanan korkunç olay, 19 yaşındaki Semih Çelik’in iki kadını vahşice katletmesiyle sonuçlandı. Bu trajedi, yalnızca bireysel bir suç vakası değil, aynı zamanda toplumumuzun gençlerini yutan uyuşturucu bataklığının doğrudan bir sonucudur. Aylardır Türkiye’nin dört bir yanını dolaşıyor, sokak sokak gezip muhtarlarla, ailelerle görüşüyorum. Her gün aynı hikâyelerle karşılaşıyorum: Gençlerimiz göz göre göre bu batağa sürükleniyor ve bu mesele artık göz ardı edilemez bir hal aldı.

TÜM HABERLER