© Haberanaliz 2023

Prenses Anne, 'atların da karıştığı' kazada yaralandı

Kral Charles ve Kate Middleton'ın kanser tedavisi görmesi nedeniyle zor günler geçiren İngiliz kraliyet ailesinde, bu kez de Prenses Anne kaza geçirdi. "Atların da dahil olduğu" belirtilen olayda başından yaralanan 73 yaşındaki Anne, hastanede tutuluyor.

Kral 3. Charles ile Galler Prensesi Catherine'in (Kate Middleton) kanser tedavisi görmesi nedeniyle sağlık sorunları ile gündemde olan İngiliz kraliyet ailesinde, bu kez de Prenses Anne'ın jaza geçirdiği açıklandı. İngiltere Kralı 3. Charles'ın tek kız kardeşi olan 73 yaşındaki Prenses Anne, malikanesinde geçirdiği kazanın ardından beyin sarsıntısı ve ufak yaralar nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Buckingham Sarayı'ndan yapılan açıklamaya göre, Prenses Anne dün akşam Gloucestershire kırsalındaki Gatcombe Park'ta bulunan malikanesinde geçirdiği kaza sonrasında önlem olarak Bristol kentindeki Southmead Hastanesi'nde tutuluyor.

İngiliz basınına konuşan bir kraliyet kaynağı ise kazaya bir "atın karıştığını" söyledi. Buna göre, kaza esnasında Prenses Anne yürüyüşe çıkmıştı. Olay yerinde atların bulunduğu belirtilirken, Prenses Anne'ın başındaki yaralanmaların bir atın başından veya bacaklarından alınan darbeleri andırdığı iddia edildi.

Kaynağa göre, Prenses Anne'ın bu hafta sonunda planlanan Kanada ziyareti de ertelendi. (DIŞ HABERLER)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER