haberanaliz

MERSİN KIZ YURDUNDA KİM SİLAH SIKTI?!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MERSİN KIZ YURDUNDA KİM SİLAH SIKTI?!
Bu günümüzün ümidi ve aynası Geleceğimizin güveni ve teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz, Devlet yurdunda birileri elini kolunu sallayarak gelip silah sıkıp gidecek ve hiçbir sorumlu bu durumu ilgililere bildirip adli işlem yaptırmayacak! Olacak iş mi bu?!

Dün haber sitemize gelen bir ihbar e-postası ile olaydan haberdar olduk.

Kız çocuklarımızın kaldığı YURT yemekhanesine o yurt da kalmayan bir kişi elini kolunu sallayarak 20.4.2024 günü geliyor ve yemekhanenin içinde 2 el silah sıkıp kargaşa yarattıktan sonra gidiyor.

Bu olayla ilgili kimse sesini çıkarmıyor ve herhangi bir adli idari işlem yapılmıyor. Herkesin sus pus olduğu olayda, Konu CİMER’e yurtta barınan evlatlarımızca ihbar ve şikâyet ediliyor. Tam 5 evladımız şikâyetçi oluyor. Aradan 1 ay geçiyor, CİMER şikâyetleri Mersin GSB il Müdürlüğüne gönderiliyor. Onlarda hiçbir şeyden haberleri yokmuşçasına, kendilerinde şube müdürü olan E. T’a İDARİ soruşturma yapması için onay alıp, olayı araştır diye görev veriyorlar. Bu gün Temmuz ayındayız. Aradan 3 ay geçmiş. Halen sonuç çıkmamış. Görevlendirilen idarenin araştırıcısı E. T. ne yaptı? Bu olayın sebebi kim? Olayı yapanlar kimler? Orada kamera kaydı, ilgili ve görevliler ile yurtta kalan kızların ifadeleri alınmadı mı? Neden halen bu olay aydınlığa kavuşmadı? İl müdürü Ökkeş Demir böyle bir olayı olay çıktıktan 1 ay sonra CİMER şikayeti ile duyuyor ve harekete geçiyor ise, ortada ciddi bir güvenlik ve disiplin sorunu yok mu?! GSB üst düzey yetkililer neden sessizler ve neden Mersin’i Bakanlık müfettişlerince inceletmiyorlar?

İşte Müdürün kendi imzalayıp onay verdiği belgenin görüntüsü:

ALLAH BU DEVLETE VE MİLLETE ZEVAL VERMESİN

CEVAP HAKKINA SAYGILIYIZ.

Cevabı yazıda, adı geçen ilgilisi ve yetkilisi göndermesi gerekir.

Telefon ve iletişim bilgilerini koymayı unutmayınız.

CEVAP GÖNDERECEĞİNİZ e- posta ADRES:

batuhansezerhaberanaliz06@gmail.com 


NİYE AÇIK DEĞİL PAZARLIK ALIM?Önceki Haber

NİYE AÇIK DEĞİL PAZARLIK ALIM?

NİHAYET BELGE ORTAYA ÇIKTISonraki Haber

NİHAYET BELGE ORTAYA ÇIKTI

Başka haber bulunmuyor!