haberanaliz

ULAŞIM UYGULAMALARI BELÇİKA’DA TANITILDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ULAŞIM UYGULAMALARI BELÇİKA’DA TANITILDI
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa’da toplu taşıma ile ulaşım konusunda üyesi olduğu uluslararası toplulukların Dünya Bisiklet Konferansı’nda Gaziantep’in bisikletli ulaşıma verdiği önem, kentte yapılan ve yapılacak çalışmalar anlatıldı.

Toplu taşımada, bisiklet kullanımında ve ulaşımda yürüttüğü çalışmalarla şehrin ihtiyaçlarını gidermek için modern çalışmalara imza atan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, üyesi olduğu Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP) Genel Kurulu ve Yıllık Resepsiyonu, Velo-Cıty Konferansı ve Cities & Regions for Cyclists (CRC) Ağ Günü toplantılarında fikir alışverişinde bulunuldu, Gazi şehirde yürütülen çalışmalar konuşuldu.

Brüksel, Ghent ve Deinze’de yapılan toplantılarda bisiklet dostu kent ile Toplu taşıma yönetimi ve operasyonları ile ilgili ve toplu taşıma ağını genişletme konusunda istişarelerde bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi’ni Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Planlama Şube Müdürü Duygu Karabay Doğan’ın temsil ettiği toplantılarda ayrıca sunumlar yapıldı. - BASIN BÜLTENİ-


KONSEM, GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADIÖnceki Haber

KONSEM, GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Büyükşehir Belediyesi Gençlik KampıSonraki Haber

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Kampı

Başka haber bulunmuyor!