haberanaliz

Heniyeyi'nin şehadeti mübarek olsun!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Heniyeyi'nin şehadeti mübarek olsun!
Gazeteci Yazar Üstat Abdurrahman Dilipak kendi hesabından paylaştı:

Ya Hayy! İnan lillah ve inan aleyhi racin. Heniyeyi'nin şehadeti mübarek olsun! Allahu ekber. Ümmetin halini arzedecektir zat-zül celale ve selam olsun ruhu nebiye.
Şehadet haberi Tahrandan geldi, Sabah namazından sonra. Mazlumların intikamını alacak olan Şafağın Rabbine yemin olsun ki, hiç bir zulüm ve hiç bir iyilik karşılıksız kalmayacak. Bir Şahid daha Şehadetle şereflendi. Bugün daha güçlüyüz. "Ricalül Gayb ordusu"na bir nefer daha asker yazıldı. Onların Alemlerin rabbinin ihsanı ile onlar 10 binlerden daha güçlüdür. Ve onları durduracak dünyada hiç bir güç yoktur. Selam sana ey şehid! Selam şehadet sırası bekleyen "yaşayan ve hiç ölmeyecek olan şehidler"! Selam olsun ahir zaman peygamberine, selam olsun İsa Mesih'e, selam olsun Hz. Meryeme ve Mihraba adı nı veren  Hz.Zekeriyaya, selam olsun Hz. Davuda ve Hz. Süleymana, Selam olsun ata peygambe rHz.  İbrahime, Hz. Haacere, Hz. Sare'ye Hz. İsmaile, İshaka,Hz. Yakuba,  Hz. Yusufa selam olsun. Selam olsun Hz. Musaya, onun annesine, Ablasına, Hz. Asiyeye, Hz.  Maşiteye va ailesine, Hz. Musaya selam olsun, Hz. harun ve Hz Yuşaya da! Ve Lanet olsun Firavunlara, Hamanlara, Karunlara, Nemrutlara, Ebu Leheblere, Ebu Cehillere, Satanist, Pedefolik Siyonistlere, Onların zihniyet ikizlerine, işbirlikçilerine, onların yolunun yolcularına Lanet olsun. Yaranımız olan Rabbimiz, bizim ellerimizle cezalandır zalimleri, bizim ellerimizle yardım et mazlumlara,  bizi rızanın tecellisinin vesilesi kıl.
Asude bir bahar ülkesinde müjdelerle karşılananlara, ahiret aleminin bebekler ordusuna onların annelerine selam olsun, Allah bu dünya hayatında sırasını bekleyen bizlere yardım etsin, sabır versin, güç versin, rahmet etsin, bizi yolundan ayırmasın, bu şehadet haberlerinin bereketi ile uyuyanlarımız uyansın inşallah. Selam olsun ey şehid sana ve müjdeler olsun ailesine, akrabalarına ve  yol arkadaşlarına.


MHP'LİNİN SERDAR SOYDAN TEPKİSİ BİTMİYORÖnceki Haber

MHP'LİNİN SERDAR SOYDAN TEPKİSİ BİTMİYOR

Şevkin: Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılması büyük bir milli servet kaybıdırSonraki Haber

Şevkin: Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatıl...

Başka haber bulunmuyor!