haberanaliz

CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI YALÇIN TOPÇU'YA ÖNEMLİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI YALÇIN TOPÇU'YA ÖNEMLİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİ
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kazakistan Kültür Bakanı ve Türksoy Eski Genel Sekreteri, Kazakistan’ın Olağan Üstü ve Tam Yetkili Daimi Büyükelçisi Prof. Düsen Kaseinov’u külliyedeki makamında ağırladı.

MUSTAFA GÖKTAŞ 

Kazakistan Kültür Bakanı ve Türksoy Eski Genel Sekreteri, 
Kazakistan’ın Olağan Üstü ve Tam Yetkili Daimi Büyükelçisi Prof. Düsen Kaseinov’u külliyedeki makamında ağırlayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu nazik ziyareti için teşekkür ederek yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

“Bulunduğu bütün görevler süresince ve halen daimi büyükelçi olarak Türk Dünyasının kendi içinde ve diğer ülkelerle kültürlerarası yakınlaşma ve ülkeler arası ilişkilerin iyileştirilmesi alanında yapmış olduğu katkılar dolayısıyla pek çok ülke ve uluslararası kuruluş tarafından ödüle layık görülen bir münevverimizdir Sayın Kaseinov.

Türk dünyasının kıymetli evladı,devlet ve kültür insanı Sayın Prof.Düsen Kaseinov’a Türk Dünyasının kültürel gelişimi,birlik ve beraberliği için yaptığı takdire şayan çalışmalarına şükranlarımızı sunuyor,milletimizin evinde kendilerini ağırlamış olmaktan onur duyuyorum.”

Düsen Kaseinov’da yaptığı konuşmada;

“Türk dünyasının birliği ve dirliği  için ve diğer ülkelerle olan her alandaki ilişkilerinin çok daha gelişmesi için çalışmalarıma devam ediyorum.

Yaptığımız faaliyetlerin bir çoğunda  bizi destekleyen,her daim yanımızda olan kardeşim Yalçın Topçu’ya kabulü ve nazik misafirperverliği  için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Görüşme; Hediye taktimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDIÖnceki Haber

TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI

16 ile yeni vali atandıSonraki Haber

16 ile yeni vali atandı

Başka haber bulunmuyor!