haberanaliz

Şehrimizi çok daha yaşanabilir hale getirmek amacındayız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehrimizi çok daha yaşanabilir hale getirmek amacındayız
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yukarı Mahrukatçılar Sitesi esnafıyla bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinledi. Esnaf, hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ederken, Başkan Başdeğirmen, her zaman esnaf ve vatandaşların yanında olduklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, önceki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de esnaf buluşmalarına devam ediyor. Başkan Başdeğirmen, yukarı Mahrukatçılar Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Buluşmada belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile Işıkkent Mahallesi Muhtarı İbrahim Çil ile Muzaffer Türkeş Mahallesi Muhtarı İlker İbrahim Köse de yer aldı. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Başdeğirmen, yapılması gerekenlerle ilgili talimatlar verdi.

Işıkkent Mahallesi Muhtarı İbrahim Çil, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e esnafı dinlediği için teşekkür ederek, toplantının hayırlı olmasını diledi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart yerel seçimlerinde esnaf ve vatandaşların destekleriyle yeniden göreve seçildiğini belirterek, desteklerinden dolayı esnafa teşekkür etti. Halk arasında ‘siyasilerin seçimden seçime geldiği’ yönünde bir klasik söz olduğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Biz bunu geçen 5 yıllık dönemimizde aştık. Seçim zamanında kimseden bu sözü duymadık. Önceki dönemde herkesin yanına gittik, gelenleri kabul ettik, problemleri çözmek için mücadele verdik. Bu dönemde de çalışmalarımız aynı hassasiyet ve gönül belediyeciliğiyle devam edecek. Her zaman sizlerin yanına gelerek istişareler yaparak şehrimizi çok daha yaşanabilir hale getirmek amacındayız. Şehrimizin farklı yerlerinde esnaf toplantılarımızda sizlerle bir araya geliyoruz. Problemleri arkadaşlarımız birebir not alıyorlar. Bu da başarıyı ve memnuniyeti getiriyor” dedi.

Su tasarrufu konusunda uyarılarda bulunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yağışların azaldığını, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Eğirdir Gölü’nde de çekilmelerin olduğundan bahsetti. Vatandaşlardan su tasarrufuna uymalarını istediklerini vurgulayan Başkan Başdeğirmen, “Su tasarrufunu her zaman dile getiriyoruz, bu konuda uyarılarda bulunuyoruz. Ama tasarrufun gerektiği kadar gerçekleşmediğini görüyoruz. İsraf eden birisini gördüğümüzde uyarmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Geleceğimiz olan suyu tasarruflu olarak kullanarak daha rahat bir hayat yaşamamız mümkün” ifadelerinde bulundu.

Esnaf tek tek söz alarak talep ve önerilerini dile getirdi. Bir esnaf 1002 TOKİ konutlarının yapılmasından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen, “Allah devletimize zeval vermesin. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımızın talimatı ile TOKİ bu güzel binaları teslim etti. Onlardan Allah razı olsun. Sayın cumhurbaşkanımız bu konuda çok hassas bir düşüncede. Konutların çoğaltılmasıyla ilgili çalışma devam ediyor. Eski SSK Hastanesinin alanı var. Orayı Sağlık Bakanlığı belediyeye verdi. Biz de TOKİ Başkanlığına devrettik. Projeleri hazırlandı, 1350 konut daha yapılacak. İlk etapta 350 konut yapılacak. Daha sonra 1000 tane daha yapılacak. O alanda 3300 konutluk daha rezerv alanı ayarladık. Onlar da yapıldığı zaman toplamda 6 bine yakın konutun Isparta’ya kazandırılması projesi devam ediyor” şeklinde konuştu.

Esnaf, 31 Mart yerel seçimlerde yeniden göreve seçilen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yeni döneminin hayırlı olması dileklerini iletti.  Esnaf, “Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz. Sizin gibi ağabeyler başımızda olduğu sürece bizim hiçbir sorunumuz olmayacak. Olursa da Allah’ın izniyle çözeriz” derken, Başkan Başdeğirmen, her zaman esnaf ve vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

Buluşmanın sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.


Anne Şehir’le 109’dan 84 kiloya indi, hayatı değiştiÖnceki Haber

Anne Şehir’le 109’dan 84 kiloya indi, ha...

Başkan Çavuşoğlu araç kiralama konusuna son noktayı koyduSonraki Haber

Başkan Çavuşoğlu araç kiralama konusuna...

Başka haber bulunmuyor!