haberanaliz

Süleyman Soylu: Dokunulmazlığımı kaldırın!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleyman Soylu: Dokunulmazlığımı kaldırın!
AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, bir süre önce yapacağım dediği o başvuruyu yaptı. Meclis Başkanlığı'na dokunulmazlığının kalkması için dilekçesini verdi.

Önceki dönem İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Meclis Başkanlığı'na dilekçe verdi. Edindiğimiz bilgiye göre, önceki dönem İçişleri Bakanı Soylu, TBMM den yasama dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi. TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, dilekçesinde, 40 yıldır siyasette yer aldığını ve bu süre içerisinde farklı görevlerde bulunduğunu belirten Soylu, verdiğimiz mücadelelerin her bir anının doğruluğuna olan inancım gereği tüm bu karalama, iftira ve itibarsızlaştırma kampanyası karşısında, işbu yasama dokunulmazlığımın kaldırılması başvurusunda bulunulması zorunluluğu hasıl olmuştur" ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN SOYLU: BUYURUN YARGILAYIN, NE BİLİYORSANIZ MAHKEMELERE SUNUN DEDİ.

Önceki dönem İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu hakkında uzun süredir basında ve sosoyal medyada akıl dışı iddialar ve ithamlar yer alıyordu. Soylu, bunlar için yasal yollara başvururken bir yandan da İTİBARSIZLAŞTIRILMAYA çalışılıyordu. Bir süre önce dokunulmazlığımın kaldırılamsını isteyeceğim. Yargılasınlar. Gerçek ortaya çıksın demiş ve bunu şimdi dilekçe vererek işleme koydu.

Süleyman Soylu'nun bu hareketi takdir topladı ve kendisini gönülden seven tüm kitle ise, "işte bu. Delikanlı adam. Doğru ve düzgün adam. Adam gibi adam. Dedikodu ve iftiraya geçit vermeyen adam. Güneş balçıkla sıvanmaz. İtibarsızlaştırma hareketi iç,ne girenler utansın" dediler.

İŞTE SÜLEYMAN SOYLUNU TBMM'YE VERDİĞİ DİLEKÇESİ


Tuğrul Türkeş, Gezi Davası tutuklularını ziyaret ettiÖnceki Haber

Tuğrul Türkeş, Gezi Davası tutuklularını...

Aslı Baykal: Ödeyeceğiniz borçlar vatandaşa borcunuzSonraki Haber

Aslı Baykal: Ödeyeceğiniz borçlar vatand...

Başka haber bulunmuyor!