'Tiyatronun Oscar'larında, Angelina Jolie'nin müzikaline ödül

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Tiyatronun Oscar'larında, Angelina Jolie'nin müzikaline ödül
Angelina Jolie'nin yapımcılığını üstlendiği 'The Outsiders' adlı oyun, Tony Ödülleri'nde 'En İyi Müzikal' ödülünü kazandı. Kızı Vivienne de müzikalde asistanlık yapmıştı.

"Amerikan tiyatrosunun Oscar'ları" olarak anılan Tony Ödülleri sahiplerini buldu. Angelina Jolie, Broadway müzikalı 'The Outsiders' ile gecede 'En İyi Müzikal' ödülünü kazandı.

MÜZİKAL, COPPOLA'NIN FİLMİNDEN UYARLANDI

Jolie'yi, gecede 15 yaşındaki kızı Vivienne de yalnız bırakmadı.

'The Outsiders' adını taşıyan müzikal, S. E. Hinton'un romanından ve Francis Ford Coppola'nın filminden uyarlandı. 'The Outsider's adlı filmde Tom Cruise, Diane Lane, Rob Lowe, Patrick Swayze gibi isimler rol alıyordu.

ÇOCUKLARI BABALARININ SOYADINI KULANMIYOR

Jolie bir yandan Broadway'de sahnelediği müzikali için uğraşırken bir taraftan da eski eşi Brad Pitt ile karşı karşıya geldiği dava süreciyle gündeme geliyor.

Çiftin kızları Zahara Marley'in babasının soyadını kullanmayı bıraktığı ve 18 yaşına basan Shiloh'nun da Pitt soyadını sildirmek için mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

Genç kız, sunduğu belgelerle bundan böyle babası Brad Pitt’in soyadını kullanmak istemediğini belirterek dava açtı. (KÜLTÜR SANAT)


İngiltere Merkez Bankası'nın 'Swiftlasyon' korkusuÖnceki Haber

İngiltere Merkez Bankası'nın 'Swiftlasyo...

WEF: Temiz enerji dönüşümü yavaş ilerliyorSonraki Haber

WEF: Temiz enerji dönüşümü yavaş ilerliy...

Başka haber bulunmuyor!