haberanaliz

Sarıyıldız çifti Başkan Başdeğirmen’in destekleriyle yeni evine kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıyıldız çifti Başkan Başdeğirmen’in destekleriyle yeni evine kavuştu
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Büyük Kışla ve Küçük Kışla köylerini ziyaret etti. Büyük Kışla köyünde Zeynep-Mustafa Sarıyıldız çiftine yeni evlerinin anahtarını teslim eden Başkan Başdeğirmen, Küçük Kışla köyünün sosyal tesis ve çevresinde incelemelerde bulunarak, köy halkının taleplerini dinledi.

Büyük Kışla köyünde ikamet eden Zeynep-Mustafa Sarıyıldız’ın evleri yaşam koşullarına uygun değildi. Köy halkı Sarıyıldız çiftine yeni bir ev inşa etmek için harekete geçti. İmece usulü ile başlatılan inşaat çalışmalarına Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de destek verdi. Sarıyıldız çifti, Başkan Başdeğirmen’in desteğiyle tamamlanan yeni evine kavuştu. Büyük Kışla köyünü ziyaret eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Zeynep-Mustafa Sarıyıldız çiftine yeni evlerinin anahtarını teslim ederek, evlerinin hayırlı olması temennilerini iletti.

Yeni evde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Sarıyıldız çiftine yeni evlerinin hayırlı olması dileklerini iletti. Başkan Başdeğirmen, “Ev çok güzel olmuş. Güle güle oturun. Bizim arkadaşlarımız da sağ olsun geldiler, evi yeniden yaptık. Rabbim devletimize zeval vermesin” diyerek, evin anahtarını Zeynep Sarıyıldız’a teslim etti.

Büyük Kışla Köyü Muhtarı Harun Bulut, Sarıyıldız çiftinin önceki evinin atıl durumda olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e talepte bulunduklarını ve kendisinin desteğiyle yeni ev inşa ettiklerini söyledi. Bulut, “Belediye Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Başkanımız gönül belediyeciliğiyle tüm köylere destek veriyor” dedi.

Köy halkı da desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Vatandaşlar, “Başkanımız taleplerimizi geri çevirmiyor. Bu desteği ilk kez Şükrü başkanımızda gördük. Vatandaşımızın evi yoktu. Yeniden ev yapıldı. Allah razı olsun, kendisine çok teşekkür ederiz. Başkanımızın buraya gelip anahtarı teslim etmesi bize mutluluk verdi. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Köyümüze bugüne kadar hiç belediye başkanı gelmemişti. Şükrü başkanımızı aramızda görmekten çok mutlu olduk” ifadelerinde bulundular. Başkan Başdeğirmen de devletin imkanlarını vatandaşlara sunduklarını dile getirdi.

Zeynep-Mustafa Sarıyıldız çiftinin akrabası Raziye Boztepe de çiftin daha önce akrabalarının yanında yaşadığını, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e talepte bulunmalarının ardından yeni evin yapıldığını söyledi. Boztepe, “Çok şükür şu anda her şeyleri var. Başkanımız ve emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Ev sahibi Mustafa Sarıyıldız önceki evlerinin kerpiçten olduğunu ve yıkıldığını belirterek, yeni evlerinin yapımına destek veren Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Anahtar teslimin ardından köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşlarla sohbet etti.     

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Büyük Kışla köyünün ardından Isparta Belediyesi’nin talep üzerine mezarlık duvarını yenilediği, mezarlık tuvaletleri ile sosyal tesis ve çevre düzenlemesine destek verdiği Küçük Kışla köyüne geçti. Başkan Başdeğirmen, burada köy halkıyla sohbet ederek, sosyal tesis ve meydanın çevre düzenlemesi için gerekli olan ihtiyaçlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Başdeğirmen, taleplerin karşılanması noktasında daire müdürlerine talimat verdi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Küçük Kışla’nın mezarlık duvarını yaptık. Mezarlık tuvaletinin yapımına destek veriyoruz. Meydanın düzenlenmesine ve yemek pişirme alanına katkı sağlıyoruz. Bundan sonraki ihtiyaçları da yerine getireceğiz” görüşlerinde bulundu.

Küçük Kışla Köyü Muhtarı Ali İhsan Pala, köylerine desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Pala, “Başkanımız ihtiyaçlarımızla ilgili desteklerini veriyor. Talep ettiklerimizi gönderiyor. Başkanımızdan Allah razı olsun. Başkanımızdan memnunuz. Mezarlık tuvaleti, meydan düzenlemesiyle ilgili başkanımız desteğini esirgemiyor. Mezarlığımızın eksik duvarını da başkanımızın desteğiyle tamamladık. Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.


ULAŞIMDA ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASI YAŞANACAKÖnceki Haber

ULAŞIMDA ÖNEMLİ BİR DÖNÜM NOKTASI YAŞANA...

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLEYECEKSonraki Haber

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ DÜZE...

Başka haber bulunmuyor!