haberanaliz

Teşekkürler Filenin Sultanları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Teşekkürler Filenin Sultanları
Paris 2024 Olimpiyat oyunlarında bugün oynanan Türkiye-İtalya Voleybol yarı final maçında Filenin Sultanları İtalya’ya setlerde 3-0 yenilerek final şansını kaybetti.

Isparta Belediyesi, her milli heyecanda olduğu gibi Paris 2024 Olimpiyat oyunlarında da bugün oynanan Türkiye-İtalya Voleybol yarı final maçı için 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında dev ekran kurdu.

Filenin Sultanlarını desteklemek için vatandaşlar 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanını doldurdu. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen Filenin Sultanlarının yarı final heyecanını vatandaşlarla birlikte takip etti. Filenin Sultanları İtalya karşısında setlerde 3-0 mağlup olarak finale çıkma şansını kaybetti.

Türkiye A Milli Voleybol Takımımız 10 Ağustos Cumartesi günü Brezilya ile bronz madalya maçı oynayacak. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Paris 2024 Olimpiyat oyunlarında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek, Türkiye’ye yarı final heyecanı yaşatan A Milli Voleybol Takımımıza teşekkür ederek, “Bizlere yarı final heyecanı yaşattığınız, gösterdiğiniz mücadele ve azim için minnettarız. Teşekkürler Filenin Sultanları” dedi.


AHMETLİLİ ÇİFTÇİLER PERİŞAN,Önceki Haber

AHMETLİLİ ÇİFTÇİLER PERİŞAN,

Kaya, Tüzük ve Örgütlenme modeline ilişkin görüşlerini açıkladıSonraki Haber

Kaya, Tüzük ve Örgütlenme modeline ilişk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!