haberanaliz

YALÇIN TOPÇU AFYON ÇAYIRBAĞ'DA: Kahramanlarımız Milli Reflekslerimizdir.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YALÇIN TOPÇU AFYON ÇAYIRBAĞ'DA: Kahramanlarımız Milli Reflekslerimizdir.
Afyonkarahisar'ın Çayırbağ Belde Belediyesinin Daveti üzerine anlamlı örene icabet eden Yalçın Topçu, Belediye Encümeninin kararı ile kahraman İbad Hüseyinli'nin adının verildiği caddenin açılışında görkemli bir konuşma gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar'ın Çayırbağ Belde Belediyesinin Daveti üzerine düzenlenen törene icabet eden, Cumhurbaşkanımızın Baş Danışmanı kıymetli bürokrat ve siyset adamı Yalçın Topçu, Belediye Encümeninin kararı ile kahraman İbad Hüseyinli'nin adının verildiği caddenin açılışında görkemli bir konuşma gerçekleştirdi. 

Yalçın Topçu, Çayırbağ lı katılımcıları ve basın mensuplarını, Cumhurbaşkanımız ve kendi adına selamlayarak yaptığı veciz konuşmasında;  

"Türkiye ile Azerbaycan, Tek millet, kıyamete kadar var olacak 7 Türk soylu devletler ailesinin ikiz evlatlarıdır. Can Azerbaycan’ın, Şehitleri şehitlerimiz, gazileri gazilerimiz, sevinçleri sevincimiz, acıları açımızdır. Can Azerbaycan’ın yaşayan resmi kahramanı İbad Hüseyinli Türk dünyasının da kahraman evladıdır. Cenap Prezident İlham Aliyev, başkomutanlığında, Asilzade Azerbaycan halkının kanı ve canı ile kazandığı 44 günlük zaferin ardından ilk Karabağ savaşının gazisi İbad kardeşimizi resmi devlet kahramanı olarak onaylamıştır. Kahramanlar, Milletleri için dar günlerinin milli refleksleridir onların sayıları ne kadar çok ise o devlet millet ve vatan o denli güvendedir. Yozlaşmanın ve batı çürümüşlüğünün her alanda etkili olmaya başladığı günümüzde kahramanlarımızı rol model olarak toplumun önüne koymak çok önemlidir. İşte bu gün bu caddeye kahraman gazimizin ismini vererek vefanın gereğini yapan Çayırbağ Belediye Başkanı Sayın Ender Kiraz ve meclis üyelerine  teşekkür ediyor, bu vesile Can Azerbaycan’ın ‘18 Ekim Bağımsızlık Günü’ nü  kutluyor,1988 Karabağ işgalinin,1990 Bakü katliamının ve 44 günlük Karabağ zaferinin aziz şehitlerini aziz vatanımızın şehitleriyle birlikte saygı ve rahmetle, gazilerimizi, sağlık ve esenlik dileklerimle anıyor, sizleri tekrar saygıyla selamlıyorum”dedi.

Cumhurbaşkanı Baş danışmanı Yalçın Topçu tören öncesi Afyon Valisini de makamında ziyaret etti. 

Belediye başkanının açış konuşması ile başlayan etkinlik, Kuran Tilaveti - efeler in ve küçük kızların folklor gösterisi sonunda Eski Bakan Mehmet Sağlam ve İbad Hüseyinli selamlama konuşması ardından Cumhurbaşkanımız Baş Danışmanı Yalçın Topçu'nun konuşması ile tamamlanırken, Tören sonu hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı. Yanı sıra katılımcılara belediye binasında yöresel pilav ikramı da yapıldı. 

Öte yandan, Konuşmamın bitiminde Başdanışman Yalçın Topçu, Karabağ gazilerine ve belediye başkanına dünya liderimiz Cumhurbaşkanımızın ad ve soyadlarının baş harflerini taşıyan kravatları hediye etti.

MUSTAFA GÖKTAŞ / HABERANALİZ.NET


İYİ AKTARMIŞLAR?!!!Önceki Haber

İYİ AKTARMIŞLAR?!!!

101 YAŞINDAKİ SAİDE NİNEYİ HAYATA YENİDEN KAZANDIRDILARSonraki Haber

101 YAŞINDAKİ SAİDE NİNEYİ HAYATA YENİDE...

Başka haber bulunmuyor!